Talking Cirkle – Sven Signe

Op Hodenpijl
13-07-2024
19:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 20,-
ceremonie
community


“Dit is een uitnodiging om ons hart te openen, goed te luisteren en open te staan voor alles wat gedeeld wordt.”

Een ‘Talking Circle’ is een proces dat mensen samenbrengt vanuit de intentie om te spreken vanuit onze waarheid, ons hart te openen voor wat in ons leeft alsook onszelf ontvankelijk te maken zodat we waarachtig en aandachtig leren luisteren naar een ieder die op zijn beurt het woord deelt. Deze traditie is diep geworteld in de traditionele praktijken van meerdere inheemse tradities en wordt tegenwoordig omarmd om op een dieper niveau verbinding te maken, barrières tussen mensen op te heffen en nieuwe mogelijkheden opent voor verbinding waarin we elkaar werkelijk kunnen ‘zien’ als mensen. Cirkels creëren een heilige ruimte waarin iedereen gelijk is en waarin reactieve (of hiërarchische) communicatie wordt voorkomen en bieden inzicht in de diepe kunst van de conversatie. In elke cirkel staat één thema met een selectie aan vragen centraal welke we behandelen gedurende de cirkel.

“To listen another’s soul into a condition of disclosure and discovery may be almost the greatest service that any human being ever performs for another.”— Douglas Van Steere

De Talking Circle wordt gefaciliteerd door levenskunstenaar Sven Signe, wiens levensmissie het is om te creëren in dienst van en overgave aan de liefde. Het is deze beoefening die Sven tot de kern van zijn spiritualiteit, kunst en leringen zet waarin hij antwoord probeert te geven op wat hij beschouwt als de altijddurende uitnodiging van het leven, om met elke stap in de gehele wandel van het leven om onszelf in liefde tot uiting te brengen. Sven deelt zijn visie op hoe het leven in liefde te bewandelen middels reflecties, retraites of bijeenkomsten of in de vele artistieke uitingsvormen waarin hij zijn wezen uitdrukt. Sven laat zich inspireren door vele wijsheid-tradities, religies en dierbare leraren welke allen naar zijn zeggen: “Een unieke kleur op dezelfde regenboog afkomstig van en onderweg naar hetzelfde licht zijn”.

Wat te verwachten?
• Een veilige plek waar je gehoord en gezien wordt zonder enige vorm van oordeel;
• Delen vanuit het hart rondom een gekozen thema;
• De ruimte om iedereen te eren voor zijn authenticiteit en unieke zelf;
• Het leren van het belang om diep te luisteren;
• Max. 12 personen, de cirkle duurt ongeveer 2,5 uur;
• Locatie: Kota in het buitengebied van Op Hodenpijl. Houd hier rekening mee met kleding (draag bijvoorbeeld laagjes).

Datum: 13 juli 2024
Prijs: € 20,00
Tijd: 19.00 tot 21.30 uur

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: