Boekpresentatie en lezing: het Spel – Patty Harpenau

Op Hodenpijl
29-09-2024
14:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 31,-
healing
nieuwe-aarde


Op zondag 29 september ontvangt Patty Harpenau uit handen van haar uitgever en goede schrijfvriend, Geert Kimpen, het allereerste exemplaar van haar nieuwe boek. Een boek dat zich in een kleurrijke box bevindt met 37 kaarten. Aansluitend zal Geert haar interviewen, gevolgd door een lezing van Patty en kun je natuurlijk tijdens het napraten vragen stellen of het boek laten signeren.

Het Spel
Een Hemels Spel met oneindige mogelijkheden
Stel je een tafel voor. Een tafel met glazen en gezellige mensen. Een tafel die uitnodigt tot een goed gesprek. Een goed gesprek… waar gaat dat eigenlijk over? Het gaat over wie jij bent en wie de ander is. Dan toch zijn er vaak vragen die wij elkaar niet zo goed durven te stellen maar die wel belangrijk zijn. Belangrijk omdat wij elkaar dan beter leren kennen. En in die verhalen die wij elkaar vertellen ontdekken we zelf ook dieper wie wij zijn.

Daar gaat dit spel over. Het spel leid je naar inzichten maar het doet ook meer want de magie van dit spel is gebaseerd op de oudste wijsheid die de aarde kent, Angelologie de wetenschap van de Hemel, en leer jij deze kennis spelenderwijs. Wat de regels zijn? Die zijn er niet, er is wel één voorwaarde.
Het spel vraagt om eerlijkheid. Er zijn namelijk vragen… vragen zoals, wat het doel van het leven is, of Engelen echt bestaan, wat de Hemel nu werkelijk is, en natuurlijk ook over de reis van een ziel.

Bij het spel hoort een boek met aanvullende uitleg en de kaarten zijn ontworpen in beeldentaal. Wat je nog meer nodig hebt voor dit spel? Durf en moed vandaar dat de os de Zegewagen trekt en hij leert je dat de stroom van het goede naar je toe komt als je uit beperkingen stapt.
De wereld is groot genoeg, het universum is nog groter. Stem jezelf af door je hart en ziel te openen waardoor jij je ook opent voor de stroom van mogelijkheden. Het is namelijk de bedoeling van dit spel dat jij gaat vertellen. En vertellen is creëren, en creëren is planten, en zaaien en manifesteren. Als je wenst, hebben de kaarten ook een boodschap voor jou.

Het spel bestaat uit 37 kaarten. Elf hoofdkaarten met vragen, 22 kaarten die je over de paden van de levensboom leiden voor als je een legging wilt doen en er zijn 4 extra krachtige kaarten die je helpen bij het creëren van wat je wenst.

Een spel voor jezelf en/of met anderen. Speel het met je gezin, familie, vrienden of collegae, waar of wanneer dan ook want praten is verbinden; met het leven en ook een vleugje Hemel. Ik hoop dat je zo gegrepen wordt door de rijkdom van deze wijsheid, de wereld van Angelologie, de wetenschap van de Engelen.

Patty Harpenau is auteur van 55 boeken op het gebied van levenskunde en spiritualiteit. Haar boek The Life Codes werd een internationale bestseller gevolgd door The Angel Codes en The Madonna Codes. Zij is zorgvuldig opgeleid tot kabbalist en Angelologist en gespecialiseerd in het werken met kaarten. De ontwerpen zijn van haar hand zodat je ze echt kunt voelen. Haar beste advies is als volgt: laat je verwonderen want daar is het leven voor gemaakt.

Prijs: € 31,-
Evenement / Agenda delen: