4 delige workshop Beeldend Helen

Ingrid Molkenboer
05-09-2024
10:00
den Bosch
Noord-Brabant
€175


Mindful met jezelf bezig zijn op een creatieve manier 🙃? Doe mee aan de 4 delige workshop beeldend helen, maak ruimte voor jezelf.
EEN VORM VAN CREATIEVE MINDFULNESS (aan de hand van je energiecentra / chakra's 🎨🍀🙏🌺
Je handen doen het werk. Daar hoef je niet creatief voor te zijn, want met beeldend helen doe je niets anders dan je energie uit te hoofd naar je handen te laten stromen. Als een meditatieve oefening waarbij je niet stil op een kussentje hoeft te zitten met je ogen dicht.
Door je creativiteit aan te spreken ga je out of the box denken, je haalt iets uit elkaar, zet het op een nieuwe manier in elkaar. Bekijkt het op een afstand en ontmoet jezelf, verbaast jezelf, herkent jezelf.
Je maakt verbinding met jezelf in drie lagen: handelen, voelen en denken. Je herkent je overlevingsmechanismen. Alles wat je jezelf hebt aangeleerd en wat je nu in de weg zit om vol te leven en genieten.
Je zet kleine stapjes uit je comfortzone, vergroot je zelfvertrouwen, doorbreekt ingesleten patronen en maakt ruimte voor jezelf. Voor jouw waarden, kwaliteiten en wensen.
Een van de reacties: "Verassend leuke cursus waarbij je de indrukken uit je visualisaties van de chakra’s op creatieve wijze omzet naar materie. Op allerlei leuke manieren. We gebruikte veel verschillende materialen. Het fijne is dat het er niet over gaat of je iets moois maakt maar dat je dat uitdrukt wat voor jou betekenis heeft. Ingrid creëert een veilige en gezellige sfeer met veel openheid dat alles mag zoals het voor jou goed voelt. Kortom een leuke cursus die je op speelse wijze inzicht geeft in de thema’s die voor je spelen in de chakra’s en dus spelen in jou leven."
Start donderdag 5 september in 's-Hertogenbosch aan de keukentafel, max 5 personen. Op de donderdagochtend. Als er genoeg animo is ook op de vrijdagochtend! pb me voor vragen of meer info of kijk op www.beeldendhelen.nl
Wellicht zie ik je binnenkort? 😊🍀

Ik ben Ingrid Molkenboer, holistisch therapeut en psycholoog en werk met een vorm van beeldend helen in mijn eigen praktijk.
Evenement / Agenda delen: