Aan tafel met Margreet – Margreet van Veen

Op Hodenpijl
15-09-2024
14:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 45,-
healing
workshop


Ken je het gevoel van het licht door het sleutelgat zien, maar niet weten waar de sleutel ligt? In het leven lopen wij wel eens tegen situaties aan die niet altijd even prettig zijn, of die niet altijd even gestroomlijnd lopen. Situaties die onzekerheid of angst oproepen of die om antwoorden of inzichten vragen.

“Past mijn vrouw/man nog wel bij mij”, “Komt de liefde nog op mijn pad”, “Ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar ergens klopt er iets niet”, “Waarom lopen dingen niet zoals ik ze voor ogen heb” of “Wat is mijn life purpose?”

Maar kan zij ook contact leggen met overledenen. Soms is het moeilijk om een proces af te sluiten of zit je nog met een bepaald gevoel of een bepaalde vraag nadat een dierbare is gaan hemelen. Mocht jij een onbeantwoorde vraag hebben of weer verbinding willen hebben met een dierbare die is overleden of vast zitten in het proces dan kan juist dat ene moment jou helpen om weer verder te gaan of een bepaald gevoel af te sluiten. Margreet kan jou hierbij helpen door heden en verleden samen te brengen en contact te leggen met jouw dierbare.

Margreet van Veen is helder in het zien, horen, weten, voelen, weten, ruiken en proeven. Als paragnost/medium verbindt zij alle informatie die zij doorkrijgt (vanuit het heden, verleden en toekomst) en vertaalt dit naar één passend geheel.
Ieder mens heeft een aantal gidsen die hem/haar begeleiden. Ieder team van gidsen heeft één hoofdgids en elke hoofdgids heeft een speciale band met diegene die hij/zij begeleidt. Een hoofdgids is diegene die jou gedurende jouw leven begeleidt en jouw hele leven bij jou blijft. Als medium werkt Margreet voornamelijk met haar hoofdgids.

Dit belooft een bijzondere “aan tafel met Margreet” ontmoeting te worden met een select aantal van max 18 deelnemers!

Prijs: € 45,- inclusief koffie of thee bij ontvangst.
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Evenement / Agenda delen: