Stembevrijding concert – Neda Boin

Op Hodenpijl
14-09-2024
20:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 35,50
healing
muziek, zang en dans


Singer-songwriter en stembevrijder Neda Boin reist de hele wereld over om concerten en retraites te geven. Ook deelt ze haar werk al vele jaren in gevangenissen.

Na haar succesvolle deelname aan The Voice in 2015 realiseerde ze dat al die glitter en glamour haar nooit kon geven waar ze daadwerkelijk naar verlangde. Ze begon vanaf dat moment haar stem en muziek te gebruiken om zichzelf en anderen te herinneren aan de liefde die we werkelijk zijn. Neda bracht haar eerste album, The Light Has Come, uit in 2018 en won daarmee de Rotterdamse ‘best album of the year’ award. Het album bevatte lyrics allemaal afkomstig van een Cursus in Wonderen; een non-duaal spiritueel pad die ons leidt van angst naar liefde.

Twee jaar later bracht Neda het Album ‘Remember You’re Dreaming’ uit, met features van onder andere Deva Premal en Alexia Chellun.

Een stembevrijding concert met Neda is een ervaring op zich.
Er is de mogelijkheid om mee te zingen en klank te geven aan wat er op dit moment in jou gehoord en gezien wil worden. Maar het is ook volledig mogelijk om gewoon in stilte te genieten van de prachtige en inspirerende muziek die Neda, vaak gechanneld in het moment, zal delen.
Neda deelt ook graag met veel humor over haar eigen reis van angst naar liefde en over de inspiratie die achter haar liedjes zit.
Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol inspiratie en verbinding.

“Neda Boin weet met haar prachtige songs gebaseerd op een Cursus in Wonderen het hart te raken en de denkgeest te openen. En als je met haar gaat zingen, stijgt de liefdevolle energie en ben je met elkaar in een bad van licht en liefde.” – Willem Glaudemans, schrijver van Boek van Vergeving

“Neda’s stembevrijding workshops zijn onmeetbaar krachtig. Ze zijn een manier om de mind te overstijgen en in een directe ervaring van eenheid en vrijheid te komen. Neda is niet alleen een begaafde zangeres en songwriter, ze is ook één van de meest dynamische Cursus in Wonderen leraren die ik ken.” – Corinne Zupko, bestselling en award-winning schrijver van Van Angst naar Liefde

“Ik weet niet welke woorden ik kan gebruiken om te omschrijven wat Neda’s muziek voor mij doet. Het is onbeschrijfbaar. Neda’s stem tilt me op en brengt me in een ogenblik naar mijn ware Thuis!”
– Janice walker

“Neda’s muziek is een manier om samen te smelten met de Spirit en de absolute glorie van Divine Liefde te voelen. Steeds als ik naar haar luister, voelt mijn ziel zich opgetild.” – David Hoffmeister, schrijver van Unwind your mind back to God.

Entree: € 35,50
Inclusief maaltijd: € 65,-

Evenement / Agenda delen: