Despacho voor Moeder Aarde – Inca sjamaan Sebastian Suclli

Op Hodenpijl
08-09-2024
14:00
Schipluiden
Zuid-Holland
€ 31,-
ceremonie
nieuwe-aarde


Master Sebastian Suclli (78) uit Peru, heeft een levenslange ervaring als Inca sjamaan. Omdat de wereld in transitie is en de ontwikkeling van nieuw bewustzijn essentieel, is hij deze zomer in Nederland. Om de visie en ondersteuning die het Inca sjamanisme hiervoor biedt ter beschikking te stellen. Wie naar nieuw bewustzijn verlangt, wordt uitgenodigd om deel te nemen in een Despacho voor Pachamama, een eeuwenoud ritueel om door een gezamenlijk offer je binding met Moeder Aarde te versterken. Iedere deelnemer wordt betrokken en ontvangt de bekrachtiging. De voertaal is Engels (en Nederlands).

De Despacho waarin je deelneemt, is een eeuwenoud essentieel Inca offerritueel en biedt energetisch healing. Het ritueel wordt in Peru uitgevoerd bij het vieren van belangrijke levensgebeurtenissen, het oplossen van problemen en het bekrachtigen van nieuwe intenties.

Na een korte introductie door Rita Schoonman van MooieParels volgt een gesprek waarbij je de kans krijgt om je vragen aan de oude Master voor te leggen. Daarna begint de Despacho. Je wordt als deelnemer actief betrokken. Met verschillende symbolische en mystieke materialen stelt Sebastian het offer samen. Je ervaart de verbondenheid met Moeder Aarde en de elementen in en om je heen. Daarna wordt het offer op het terrein van Op Hodenpijl ritueel verbrand, waarmee iedere deelnemer en bovendien deze bijzondere locatie bekrachtiging ontvangt.

De Despacho laat je bewust worden van je huidige positie in het leven. Je reflecteert op dankbaarheid, balans, loslaten en vernieuwing. Deze krachtige ervaring biedt een nieuw perspectief en is zowel geschikt voor wie kennis wilt maken met het Inca Sjamanisme, als voor wie een verrijkend ritueel zoekt voor verdere spirituele ontwikkeling. De voertaal is Engels (en Nederlands). Een Despacho voor Pachamama, Moeder Aarde, is een onvergetelijke ervaring.

Sebastian is een master Paco Pampamesayoc uit Peru. Hij is een van de Elder uit Q’ero, het gebied hoog in de het Andesgebergte waar de kennis van het Inca Sjamanisme eeuwenlang van meester op leerling is doorgegeven. Hij wordt in Nederland vergezeld door zijn kleindochter Marisol Apaza Suclli, die op zijn verzoek Engels heeft geleerd om hem te vertalen. Marisol heeft als een van de weinigen in haar generatie, haar pad tot Ñusta Paqo Pampamesayoc aanvaard.

Het is de missie van Master Sebastian om zoveel mogelijk van zijn kennis en ervaring over te dragen. Hij is zeer vitaal en blijft dit doen zolang het mogelijk is. Omdat wij ons daarvoor graag inzetten, organiseert MooieParels van 26 juli – 9 september een gevarieerd zomerprogramma: www.mooieparels.nl/naar-nieuw-bewustzijn .

Prijs: € 31,-
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: