Concert Tomorrowday – Lavinia Meijer

Op Hodenpijl
01-09-2024
12:00
Op Hodenpijl, Schipluiden
Zuid-Holland
€ 27,50
muziek, zang en dans


Op 1 september brengt Lavinia Meijer, een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd een klassiek concert Op Hodenpijl.

Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met de legendarische Iggy Pop, Patti Smith, Laurie Anderson, Olafur Arnalds en Sufjan Stevens.

Aangespoord door de muziek van Philip Glass – die zij met goedkeuring van de componist heeft bewerkt – heeft zij de harpmuziek voor een groot publiek populair gemaakt.
Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met twee Edison Awards en twee platina-status. Daarmee behoort Lavinia Meijer tot de internationale top van artiesten met de meeste klassieke muziekstreams. Geïnspireerd door haar vele samenwerkingen heeft ze ondertussen meerdere eigen composities op haar naam staan. Deze werden in 2022 bekroond met een Edison voor haar album ‘Are You Still Somewhere?’. Haar album ‘Winter’, waar ook eigen werken op staan, is dit voorjaar uitgekomen. Ze zal voor Hodenpijl een mooi programma samenstellen, deze keer met een bijzondere gastspeler; Reyer Zwart.

Prijs: € 27,50
Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.
Evenement / Agenda delen: