Mantra & Thee, zondagmiddag 21 juli

Heiltje van der Ploeg
21-07-2024
14:30
Dordrecht
Zuid-Holland
€ 15,00


Graag wil ik je uitnodigen voor zondagmiddag 21 juli:
Mantra zingen met Theeritueel

Mantra zingen
Je zingende stem is het meest krachtigste instrument om jezelf vrij te maken. Juist het telkens herhalen van woorden of zinnen, wat je doet met Mantra zingen, geeft een trilling in je energiesysteem wat een beweging in gang zet van losmaken, van helen. Door het zingen, en zeker het samen zingen, kom je tot een dieper bewustzijn of een meditatieve staat. Het gelukshormoon serotonine en het knuffel-hormoon oxytocine komen vrij in je hersenen, wat een gevoel geeft van vrijheid, verbondenheid en vertrouwen.
Het woord Mantra komt uit het Sanskriet, de taal van het oude India en Tibet, van het Boeddhisme en Hindoeïsme. Mantra betekent letterlijk het bevrijden van het denken.

Theeritueel
Met rituelen transformeren de gewone, kleine en steeds terugkerende dingen van alledag tot vreugdevolle ervaringen. Saaie routineklusjes worden dan meditatieve, rustgevende of blij makende momenten die je dagelijkse sleur doorbreken. Dat doen we hier met het theedrinken. Neem hiervoor je mooiste, leukste, grappigste, deftigste theekopje, mok, of glas mee, of die met je meest dierbaarste herinnering aan bijvoorbeeld je oma, of een waardevol erfstuk, of waarmee je een bijzondere emotionele band hebt.

Datum: zondagmiddag 21 juli
Tijd: 14.30 - 16.00 uur
Prijs: € 15,= (inclusief thee en wat lekkers)
Locatie: Plein 1940-1945 nr. 53 - 3313CV Dordrecht, of bij veel deelnemers Centrum Azil, Mauritsweg 157c, Dordrecht
Opgeven: heiltjevanderploeg.nl of heiltjevanderploeg@upcmail.nl
Evenement / Agenda delen: