introductie Opleiding tot bewuste Lichtwerker

Sirion lichtwerk & light body
22-08-2024
20:00
Online
Online
€ gratis
gratis
healing
meditatie


Ben je lichtwerker en wil je allerlei lichtvaardigheden leren kennen en toepassen? Deze tweejarige opleiding staat open voor lichtwerkers die zich op persoonlijk- en professioneel niveau verder willen ontwikkelen en hun licht bewust willen leren inzetten. Tijdens deze introductie wordt alles over de opleiding verteld en kun je vragen stellen.

Over de opleiding:
Het eerste jaar van de opleiding wordt op 10 dinsdagen, verspreid over het jaar gegeven. De eerstvolgende opleidingsgroep start dinsdag 24 september.
Tijdens dit traject word je bewust van jouw afstemming op licht en daarmee op de missie van je ziel. Op deze innerlijke reis word je begeleid door de Lichtmeesters en engelen die een prachtige uitnodigende ruimte voor je openen waarin je van alles over jezelf, je patronen, jouw energiefrequentie en missie kunt ontdekken. Ben je er klaar voor?

Alle meditaties en oefeningen worden opgenomen en krijg je tot je beschikking. Ook zijn er veel video's met uitleg en extra themameditaties.
Elk jaar krijg je twee individuele sessies met een meditatie op maat.

De opleidingsdagen worden hybride aangeboden: je kunt dus steeds kiezen of je een opleidingsdag op locatie in Capelle aan den IJssel volgt of online deelneemt.

Heb je interesse in deelname? Schrijf je in voor de online introductie of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Op de website vind je alle informatie en een aantal gratis meditaties ter kennismaking!

De tweejarige opleiding heeft een gedegen opbouw:
Jaar 1 – aardse en universele energieën, ruimte innemen, transformatie
Jaar 2 - jij in het grotere geheel, je potentieel en levensmissie
Evenement / Agenda delen: