Opstellingen

Yovanna-Betty
29-06-2024
09:30
Aarle-Rixtel, House of Harmony
Noord-Brabant
€40/10€
healing
nieuwe-aarde


Er is nog plek voor representanten.
Een (familie) opstelling is een therapeutische sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, is dit vaak familieleden van degene die het vraagstuk inbrengt, of de vrouwen/mannenlijn maar kan ook een vraag mbt tot een probleem waar je meer inzicht in wil. Er worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. De vragende deelnemer geeft hen een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers, deels geholpen door de therapeut.

Er ontstaat zo een energetisch veld dat achterliggende aspecten van het vraagstuk laat zien als de representanten worden ondervraagd over hun gevoelens en emoties ten opzichte van elkaar en de situatie. Er komen verstrikkingen aan het licht (soms in eerdere generaties) die hebben geleid tot stagnatie in het huidige leven van de deelnemer. Vaak zijn die verstrikkingen onverwerkte gevoelens als gevolg van nare gebeurtenissen, zoals het jong overlijden van een ouder of een kind, oorlogservaring en scheiding van ouders. Die onverwerkte gevoelens kunnen later geboren kinderen onbewust en onbedoeld belasten, waardoor zij uit balans zijn. Aan de hand van eenvoudige instructies van de begeleider brengen de representanten beweging in de situatie en kan er rust komen tussen de personen die de representanten vertegenwoordigen. De effecten van de sessie zijn soms op korte, maar vaak op lange termijn merkbaar.

Ik geef deze opstellingen 1x per maand in Aarle-Rixtel en in Handel.
Graag in voren aanmelden. Er is plek voor 8 tot max 10 personen. Ik wil graag mijn ervaring delen en ter kennismaking voor een kleine bijdrage. Voor mij de ervaring op doen om groepen te begeleiden. Om hiermee in de toekomst dit voort te zetten. Voor jullie een kans om kennis te maken met dit bijzondere magische veld.
Er is plek voor 2 hulpvragen die ochtend.
Hulpvraag: €40
Representant: €10
Om 9.15 zijn de deuren open. Ingang via de achtertuin. Wanneer je House of Harmony bij Google maps intypt kom je bij het juiste adres.
Wees welkom. Liefs Yovanna-Betty (0638547829)
Evenement / Agenda delen: