Shamanic Protection – Online

Institute of Siberian Shamanism - Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)
02-10-2024
13:30
Online
Online
€ 225,00
healing
workshop


Shamanic Protection

We zijn ons niet altijd bewust van de energieën en invloeden van buitenaf die op ons inwerken. Of deze energie nu van andere mensen is, van onszelf of de plaats of de situatie waar we in verkeren.

Dat betekent voor de gevoelige mensen onder ons dat er energie in je systeem zit, die niet van jezelf is. Vaak energie die je er niet in wilt hebben. Hoe kan dat? En hoe verwijder je die? Hoe voorkom je het?

Een hulpmethode is om te weten waar energetisch je grens ligt, je zwakheden en je kracht. Door de zwakke plaatsen sterker te maken en af te schermen, dringt er niet zoveel van buitenaf meer binnen.

Als wij niet opmerkzaam worden voor deze negatieve invloeden van buitenaf dan kan dit leiden tot vermoeidheid, stemmingswisselingen en zelfs verslechtering van de gezondheid.

Een gevoelig, spiritueel mens die een hele dag in gezelschap (moet) verkeren kan zichzelf behoorlijk kwijt raken. Je kunt in zo'n situatie of op een bepaalde plek veel tijd wijden aan een gevecht in jezelf om bij jezelf te blijven; energie uit je systeem te houden. Dit kost veel energie en genieten van zo’n moment is erg moeilijk. Hierdoor kun je ook niet alles opnemen waar je nu eigenlijk voor komt.

WAT WORDT ER BEoefend IN DE CURSUS :

Vreemde energieën verwijderen uit de aura.
Energetische bescherming van jezelf
Energetische reiniging van huis en ruimte
Relatielijnen schoonmaken
Verschillende energetische aanvallen
Gebedsritueel
Astraal karate
Herkennen en ombuigen van verschillende energetische aanvallen
Versterken van beschermingsschild

5 middagen online
of
5 avonden live fysiek te Etten-Leur (Breda)
Evenement / Agenda delen: