Mannen retraite

Sunny mind travel
14-10-2024
15:00
Sardinie
Buitenland
€1997
retreat


Mannen retraite, een krachtige 6 daagse coaching reis voor maximaal 4 mannen, die eens niet gaat over grenzen verleggen maar juist over grenzen bewaken.

Mannen vragen niet zo snel om hulp en bij mij leer je hoe je zelfredzaam kunt zijn. En hoe jij jouw problemen zelf kunt aanpakken. Want jij bent degene die de verandering in gang zet en jezelf heelt.

Deze retraite is voor mannen die niet bang zijn dat ik ze aanspreek op hun doen en laten en klaar zijn om een omslag te maken in hun leven.

Voor mannen die graag groter willen denken maar merken dat er iets is dat ze tegen houdt.

Dat iets, dat ben jij zelf. En daar ga jij iets aan doen, zodat ook jij weer leiderschap neemt over jouw leven! Ik spreek je aan vanuit eigen ervaring en expertise.


Wie begeleidt deze mannen retraite ?
Ik ben Monique en ik ben je coach tijdens deze retraite. Waarom zou je dat willen, vraag je je misschien af ? Er zijn voldoende mannen-retraites die gevaarlijke, avontuurlijke elementen hebben.

In deze retraite ben ik het enige gevaarlijke element. Hoe is het voor jou om jezelf aan te kijken en wat voel je dan?

Ik leer je hoe je uit denken naar voelen gaat. Door weer te voelen, leer je pas echte kracht te ervaren. Als jij meer in balans bent met je gevoel, zal je hierdoor meer gefocused en in evenwicht zijn.
Evenement / Agenda delen: