Week of Silence | Stilte week

Welcome Home
15-07-2024
18:00
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Limburg
€888
meditatie
retreat


Deze zomer bij Welcome Home kun je een week de Stilte in van maandag 15 juli tot en met maandag 22 juli.Het kan zo mooi en waardevol zijn om in de zomer een langer periode van stilte te ervaren.

De Stilte nodigt ons uit om onze waarneming en zintuigen voluit te ervaren en zo het moment ten volste in je op te kunnen nemen.

Tijdens deze dagen zal de stilte-ervaring extra bekrachtigd worden doordat er ook Zangcirkels en Satsang cirkels zijn. We komen in de ochtend bij elkaar om samen de Stilte te delen en te openen in klank en zang.

In de avonden zullen we samen in Satsang zijn. Satsang betekent vrij vertaald: Samen Zijn in waarheid.
Het kan zo verhelderend zijn om vanuit de verbinding met de Stilte onszelf uit te drukken in woord. Ook komen er in de stilte wellicht belangrijke vragen in je op. Die vragen kunnen gesteld worden gedurende de Satsang Cirkel. Chantal en Dirk-Jan zullen hier vervolgens vanuit puur BewustZijn dieper op in gaan.

Vervolgens zal de Stilte weer in dalen.Intentie van deze Stilte retraite

We voelen dat de Stilte deze dagen enorm groots aanwezig zal zijn en tegelijkertijd onze creatie kracht Aangezet wordt. Daardoor kan jouw unieke energie volledig in stroming komen. Golven van inspiratie en ideeën kunnen vanuit de stilte met enorme creatie kracht tot je komen. Misschien maak je deze dagen het mooiste schilderij van je leven, ben je met precies de juiste groep mensen en in de juiste setting waardoor er iets groots in je opent. Stil Zijn is het tegenovergestelde van Stil staan, je komt juist in beweging. Stil Zijn is juist een hele vooruitgang zodat er weer een oerkracht door je heen stromen. Wellicht al tijdens de week, en anders zeker daarna.

De omgeving, de natuur en de mensen om je heen laten je ook zo veel schoonheid zien dat alles je zal bevestigen dat je je op het juiste pad bevindt.

Je zal zo veel intense rust en ruimte ervaren waardoor de bezieling en liefde in jou nog sterken voelbaar is.

Op onze plek is de stilte en het liefdevolle veld steeds krachtiger aanwezig. We zullen meteen diep de stilte in kunnen zaken, de tijdloosheid, de eeuwigheid, de diepte, de essentie. Het gebeurt elke keer weer, wanneer we met een groep de intentie zetten samen de stilte in te gaan.

De Stilte is er, ben jij er ook bij?

Energie uitwisseling:

We hebben gevoeld voor deze allesomvattende ervaring 888,- te vragen.

Dit is inclusief alle faciliteiten, satsang, sharing en sound cirkels. Ook de accommodatie, alle maaltijden en inclusief btw en toeristenbelasting.

Programma Overzicht:

Dag 1: Aankomst 17.00u, start 18.00u: Kennismaking, Sound ceremonie en gezamenlijk de Stilte in luiden.

Dagelijks programma:

06:00 Stilte wandeling in de natuur (optioneel)

07:30 Stilte meditatie en aansluitend Sound Ceremonie

12.30 Lunch

17.30 Diner

19.30 Stilte meditatie en aansluitend Satsang

Dag 7: We starten weer met een wandeling en stilte meditatie met aansluitend een Sound Ceremonie. Daarna hebben we een brunch en gaan we rond 13.00u de Cirkel in om de stilte af te ronden. We vervolgen dit met een prachtige deelronde en zingen een aantal liederen. Zondagavond is een avond om gewoon samen te Zijn en na te genieten van de plek en te verbinding met elkaar.

Wellness: Gedurende de retraite kun je gebruik maken van de hot tub met een prachtig uitzicht over de weilanden.

Maaltijden: worden met zoveel aandacht en liefde bereid. Geniet van de overheerlijke vegetarische maaltijden en laat je meevoeren door de kracht van de groente uit de moestuin, het fruit van onze bomen en de eieren van onze eigen kippen.Laat deze retraite fungeren als een poort naar innerlijke Vrijheid!

Deze retraite is een uitnodiging om puur Bewustzijn verder te verkennen en verankeren in jezelf. En een wereld vol Liefde en Harmonie in jezelf te ervaren…als gevolg daarvan deel je deze kwaliteit van ‘Zijn’ met je omgeving en je dierbaren. Stevig op eigen benen weet je welke keuze je te maken hebt vanuit je Hart.

Als er nog bijzonderheden zijn waar wij rekening mee dienen te houden dan kun je dat aangeven bij het registreren of contact met ons opnemen.

Evenement / Agenda delen: