Calling Home | Een Klein en Fijn Bewust Festival

Welcome Home
10-07-2024
19:30
Welcome Home Bewustzijnscentrum
Limburg
€333
ceremonie
muziek, zang en dans


Een viering van het leven en van ieder moment.

Onze intentie is dat 'Calling Home' nog lang mag blijven doorklinken in ieders hart. Dat je de Liefde en verbinding die we ervaren met elkaar, mag doorgeven. Dat dit festival de start mag zijn van nog zoveel meer moois, dat nog voor je klaarstaat! Dat de pure intentie van dit SamenZijn de poorten wagenwijd mag openen voor het BewustZijn.

...En Samen is gewoon nóg veel leuker! Daarom organiseren we dit festival Samen met een prachtig en krachtig team facillitatoren. We zetten elkaar enorm in onze kracht en creëren deze dagen samen een Grandiose overflow van Liefde!

Dus kom deze dagen Thuis bij Welcome Home en geniet heerlijk van dit kleine en Bewuste Festival. De Stilte en rust zijn groots aanwezig en daarnaast beleven we deze dagen bijzondere sharing cirkels, meditaties, yoga, dans, zangcirkels, vuur, diverse workshops, optredens, gezond eten en met name met een groep prachtige zielen...Calling Home...Het eerste festival bij Welcome Home!

Welcome Home staat bekend om de krachtige energie die van de plek en de mensen uitstraalt. Het is een ontmoetingsplek voor een ieder die zich verdiept in het Bewustzijn.

Een intiem festival, klein, fijn, bewust!...Groots door de Liefde en pure verbinding.

Dit festival biedt de mogelijkheid om te verdiepen en verbinden, het leven te vieren én om even helemaal op te laden. Er zijn maximaal 50 plekken beschikbaar...zodat de setting intiem, sereen en overzichtelijk is.

Geniet hier van de rust, laat je raken door 'Bewuste Singer-Songwriters', relax lekker rond het vuur, geniet van de zonsondergang, van een natuurwandeling in de omgeving, van de hottub of een koud bad en vsn de paradijstuin met al haar verse kruiden, fruit en groenten.

Datum:

Start: Woensdag 10 juli 19.30 uur openingsceremonie

Eind: Zondag na de lunch om 14.00 uur

Je bent van harte welkom al vanaf dinsdag mee op te bouwen en mee te helpen met de voorbereidingen voor het festival.

Anders kan je vanaf woensdagavond 17.00u arriveren om lekker te settelen op het terrein met je eigen tent of camper of in een van onze accommodaties.

Locatie:

Natuurlijk beleven we dit festival op onze eigen locatie in Baexem aan de Horckerstraat 5. We heten je van harte welkom.

Dagelijkse activiteiten:

Meditatie

Yoga

Dans

Zingen

Vuur

Natuur wandeling

Sharing cirkels

Teachings

Gezond en lekker eten

Wat mee te nemen?

Tent

Slaapzak, matras en/of beddengoed

Yogamat

Comfortabele kleding

Handdoek en toiletspullen

Zaklamp

Notitieboek en pen

Eigen bord, kopje en bestek

Herbruikbare waterfles

Kosten:

We willen de kosten zo laag mogelijk houden zodat het voor een ieder mogelijk is erbij te zijn. We kunnen de tickets aanbieden voor 333,- euro.

Annuleringsvoorwaarden:

Voor afmeldingen een 2 weken van te voren rekenen we een Fee van 50 euro. Daarna is restitutie 50% i.v.m. kosten die we maken ter voorbereiding van het festival.

Inbegrepen:

Een ticket voor alle dagen: van woensdag tot en met zondag (vanaf dinsdag als je helpt opbouwen)

Hierbij zitten alle programma onderdelen.

Inclusief een heerlijke en overvloedige avond maaltijd. Voor ontbijt en lunch dien je iets mee te nemen voor jezelf of in te brengen om samen met anderen te delen. In de nabije omgeving zijn er hele fijne eetgelegenheden. Ook op onze locatie in het Namasthee-huisje is een klein winkeltje waar je eitjes van onze eigen kippen en groente en fruit uit onze eigen moestuin kunt kopen... ook zijn er wat producten aanwezig zoals o.a. thee, sapjes, 0,0 biertjes, koffie en cacao.

Inclusief een kampeerplek. Een bedje in het centrum of een eigen kamer zijn beperkt beschikbaar tegen een meerprijs...Hieronder zie je of deze nog beschikbaar zijn.

We kijken enorm uit naar deze prachtige dagen.

Update/nieuws 17/06 over Dagtickets:

We bieden voor donderdag, vrijdag en zaterdag ook losse dagtickets aan (maximaal 10 per dag). je bent die dag welkom van 09.00 uur tot 23.00 uur.

Meer over het programma vind je op onze website
Evenement / Agenda delen: