In aanloop naar 8-8-8 op 2, 4 en 6 aug

Lea van der Eem
02-08-2024
20:00
Thuis op je eigen fijne plek
Online
€ 38,88


De Leeuwenpoort opent op 26 juli, bereikt de piek op 8-8 en sluit zich rond 12 augustus.
Dit energieportaal is elk jaar weer enorm krachtig en heeft een diep transformerende werking. Dit jaar is extra speciaal door het jaar 2024, dat een derde 8 aan dit portaal toevoegt: 8-8-8.

In aanloop naar de Leeuwenpoort op 8-8-8 (8 augustus 2024) zijn we in energie verbonden en vormen drie lichtverbindingen om bewust samen te werken met de transformerende energieën van de Leeuwenpoort en tegelijkertijd zo stabiel mogelijke rust- en ankerpunten te zijn voor het veld en de binnenkomende energieën.

Door je bewust te zijn van de energieën, het effect op jou en wat er hierbij van jou wordt gevraagd (dus wat onderdeel is van je taak) kan je een meer stabiel ankerpunt zijn, zowel voor jezelf, als voor de mensen om je heen, als in het collectieve veld. Door ons deze week te verbinden in energie, staan we ieder op zich en ook samen, steviger.

Deze Leeuwenpoort word je meer bewust van de lichtfrequenties en het bewustzijn die in jou geankerd zijn, diep in jou ‘bewaard’, en waarvoor het tijd is om die te laten ontwaken.

Vrijdag 2 augustus om 20 u
Zondag 4 augustus om 20 u
Dinsdag 6 augustus om 20 u

* Ik ben al een aantal jaren begeleider van de kosmische energieën tijdens de Leeuwenpoort. Tijdens deze lichtactivaties verbinden we ons vaak met meer dan 400 mensen, waardoor ons veld extra krachtig is.

* Meer uitleg over hoe deze lichtverbindingen gaan, vind je op de pagina waar je je aan kan melden, via de link hierboven.

* De inhoud en thema's van deze lichtverbindingen wordt duidelijk tijdens mijn voorbereidingen en afstemmingen vooraf en is afgestemd op de actuele energieën en processen. Meer daarover vind je t.z.t. op de aanmeldpagina op mijn website.

* Na elke lichtverbinding ontvang je een mail met extra uitleg, inzicht en verdieping, afgestemd op wat er in energie gebeurt en wordt aangeraakt. Dit helpt je beter te begrijpen wat er in jou is, gebeurt en wordt geopend en hoe dit samenhangt met kosmische energieën en collectieve ontwikkelingen.

Evenement / Agenda delen: