Verlang jij naar ….

Andy Cairo
23-06-2024
10:00
Gebouw Kinderopvang Zonnepret: Distelweg 42, 1314 Almere
Flevoland
€ 100,-
healing
workshop


Liggen jouw verlangens buiten handbereik?
Of heb jij het gevoel dat je gevangen zit in je eigen paradigma?

Om je dromen in het leven te verwezenlijken, is het belangrijk om oude gewoontes en patronen los te laten. Alleen hoe doe je dat? Soms ben je niet eens bewust waar je in geblokkeerd bent om het leven te leiden zoals jij dat graag wenst.

Het frequentie- en vibratieveld van Tao Kalligrafie kan je daarbij helpen. Het is een uniek krachtig veld dat negatieve informatie in jouw systeem kan omzetten naar positieve informatie. Hiermee kan de doorstroom in alle aspecten van jouw leven bevordert worden.

Om jou kennis te laten maken met hoe jij jouw eigen leven kan herschrijven, bieden we je de mogelijkheid aan om een dag mee te doen met de training: Tao Kalligrafie- Herschrijf jouw leven. Dit kan op 02 juni a.s. van 10:00 – 17:00 uur.

Deze dag ervaar je het unieke krachtige frequentie- en vibratieveld van Tao Kalligrafie, dat jou kan ondersteunen bij jouw persoonlijke thema. Ook ontvang je persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om thuis jezelf hierin verder te ontwikkelen.

Wanneer je geïnteresseerd bent, laat dan op de site bij het aanmeldformulier even een berichtje achter. Dan ontvang je van ons zo snel mogelijk meer informatie. ❤️

https://www.levensaspect.nl/
Evenement / Agenda delen: