Spiritual Response Therapy (SRT) Basis cursus

Anneke de Groot
19-07-2024
09:00
Ried (Friesland)
Friesland
€ 599,00
Uncategorized
workshop


Wat ga je leren in de basiscursus?

Naast dat je leert om met een pendel om te gaan, leer je ook om jouw voertuig (lichaam) en Hogere Zelf uit te lijnen met de Bron (Spirit) en daarmee een veilig energetisch veld te creëren om zuiver en puur in te werken.

Waarom kan je niet over bepaalde angsten heen komen of lukt het je bijvoorbeeld maar niet om overtuigingen over geld of over jezelf/anderen los te laten? Heb je onbegrepen pijnen of een allergie? Je leert om vorige levens te onderzoeken en daar ontstane programma's, blokkades en emoties energetisch te verwijderen en te zuiveren van allerlei (traumatische) gebeurtenissen en personen, zodat je in het hier en nu een vrijer gevoel van leven kunt ervaren.

Botert het niet in jouw sociale kring of op het werk? Je leert onderlinge energieën en emoties tussen bijvoorbeeld familieleden, vrienden, kennissen, collega's op te ruimen waardoor relaties kunnen verbeteren.

Ook leer je onder andere over voeding, mineralen en vitamines pendelen. Wat is goed voor jou? Wat neem je niet of slecht op aan mineralen of vitamines, waar krijg je te veel van binnen, waar ben je allergisch voor?

Jouw leven veranderen??? Het kan met Spiritual Response Therapy.

Meld je aan!

En er zijn nog maar paar een plekjes vrij !!!!!


Evenement / Agenda delen: