Cursus Mediumschap en Intuitie september 2024.

Ank de Groot
12-09-2024
19:30
De Zilk
Zuid-Holland
€125.00


Een wereld in een wereld.
Kom ontdekken hoe jouw intuïtie werkt, wat neem je waar in jouw wereld en op wat voor manier? Wat vertellen plaatjes (beelden), filmpjes, gevoelens, geur en het helder weten jou? Hoe vertaal je wat je wordt gegeven, vanuit je innerlijke bron, vanuit de spirituele wereld, van je gidsen of van een overleden dierbaren?

Met allerlei oefeningen leer je de weg vinden hoe je zorgvuldig, liefdevol en integer om gaat met datgene wat je waarneemt. Het mediumschap is niet iets wat je aan en uit zet, het is een bepaalde manier van leven. Het zit in je. Dat ben je.

In jouw wereld bouw je je eigen woordenboek en vertaal je dat zo goed mogelijk naar jezelf of de ander. Als je jouw intuïtie en jouw stralende zelf, jouw licht laat schijnen dan vind je meer verbinding met jezelf en met de ander.

Ank : Ik ben vanaf 2010 bezig mijn mediumschap te ontwikkelen. In deze cursus deel ik je graag mijn kennis en ervaring. Tijdens deze cursus ga je leren hoe je je intuïtie optimaal kan gaan gebruiken, waardoor je je bewustzijn verruimt en je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei stimuleert. We hebben allemaal onze eigen unieke pad te bewandelen, dat doe ik graag in een liefdevolle, veilige en ongedwongen zetting.

De volgende oefeningen en uitleg daarvan kunnen aan bod komen, dit is op basis van wat de groep nodig heeft : Versterken van je energie en het contact met je gidsen/helpers. Meditatie en visualisatie, werken met aura, psychic consult geven, werken met kleur, foto, bijenwaskaart en voorwerpen lezen, contact maken met dierbare overledenen.

Je zult meer vertrouwen en verbinding krijgen met jezelf (je ziel) en de liefde van de spirituele wereld ervaren.

Wanneer: 5 donderdagavonden.
Data : 12 en 26 september, 10 en 24 oktober en 7 november.
Tijd: 19.30 tot 22.00 uur.
Evenement / Agenda delen: