Bewustzijn Retraite Ibiza mei 2025

Maria Henkes
24-05-2025
12:00
ibiza, in een prachtige mooie luxe villa, boven op n berg, in de rust!
Buitenland
€ 1555,-
ascensie
retreat


De Ibiza Bewustzijn Retraite / Ibiza Bewustzijn Retreat

er zijn 2 Ibiza retraites volgend jaar 2025:
24 mei - 31 mei 2025
27 sept - 4 okt 2025

Het programma van deze Bewustzijn Retraite is speciaal ontworpen, om voor jou de meest vruchtbare grond te creëren om al je persoonlijke beslommeringen los te laten en je de mogelijkheid te geven om te kunnen ontwaken naar de waarheid van jouw Zijn. Door een gezamenlijke commitment van de gehele groep aan de structuur van de Bewustzijn Retraite, ontstaat er voor de groep in z'n geheel een sfeer van veiligheid en steun, om deze waarheid in een ieder tot uiting te kunnen laten komen.
In die bereidheid en commitment aan jouw eigen bewustzijn, kan de waarheid van ons Zijn zichzelf herinneren op een manier die vaak niet mogelijk is in onze drukke levens.

Wat is in het Bewustzijn zitten?
Als je in je Bewustzijn zit, hoef je niets te bereiken, niets te manipuleren, niets te controleren. Het gaat in je Bewustzijn alleen maar om het Zijn zelf. In alle stilte Zijn. Niks hoeft. Je hoeft niet je best te doen, je hoeft niet te presteren. Alleen maar in het niets Zijn. In de leegte Zijn. Luisteren naar de leegte. En in die leegte is niets van belang. Niets om je zorgen over te maken. Niets om je mee bezig te houden, niets om mee aan de gang te gaan. Niets van dat alles. Er is niets in de ruimte waar je nu bent, er is niets in de ruimte buiten, niets bij de sterren, de zon, de maan, de bomen, niets bij de lucht die je inademt, niets wat zegt dat je iets anders moet doen dan gewoon Zijn...

Wat kun je verwachten?
Je gaat je Her-inneren wie en wat jij werkelijk bent. Je gaat leren hoe je in je Bewustzijn kunt zitten. Hoe het Bewustzijn de dingen zo anders benaderd dan we gewend zijn als mens. Doordat we steeds weer ons mens-stuk en ons ziel-stuk uit elkaar zullen trekken, kun je gaan zien dat je in elk willekeurig moment, kunt kiezen waar je in gaat zitten. In de vrede van je ziel-stuk, of in het gestruggel van je mens-stuk.
Doordat je 's middags uitgebreid in de stilte van je Bewustzijn gaat zitten, krijg je de kans om verschillende thema's van jezelf tegen te komen en te onderzoeken. De rest van de dag bestaat vooral uit geleide meditaties en onderricht, hoe je die thema's kunt onderzoeken, en hoe je kunt zien welke emoties daaraan gekoppeld zijn. Zodra ze volledig doorzien zijn, zullen ze ook geen kracht meer hebben en dus ook al snel verdwijnen.

Als we steeds meer in ons bewustZijn gaan zitten, dan komt alles in je leven in beweging, je zult opmerken hoe alles veel meer vanzelf gaat en moeiteloos. Je komt in een flow waarbij het duidelijk zal worden waarom jij er voor gekozen hebt om in dit leven hier op aarde te zijn. In die flow, zullen de juiste deuren vanzelf voor je opengaan en de juiste mensen vanzelf op je pad komen. Je zult je weer herinneren hoe het is om Liefde te Zijn, en Liefde uit te stralen naar een ieder die je tegenkomt op je pad.

Daartussendoor zijn een aantal leuke uitstapjes verweven, zodat je helemaal zen en blij weer thuis komt.

https:// mariahenkes.nl/ bewustzijn-retraite-ibiza/

Ga je mee naar Ibiza?
Je kunt je aanmelden via een mailtje info@ mariahenkes .nl
zet er even duidelijk bij welke van de 2 Ibiza Bewustzijn Retraites volgend jaar 2025 je belangstelling naar uitgaat:

24 mei - 31 mei 2025
27 sept - 4 okt 2025
Evenement / Agenda delen: