GRATIS kennis maken met Tao Kalligrafie voor zelfontwikkeling

Andy Cairo
29-06-2024
10:00
Bergeijk
Noord-Brabant
€ 0,00
gratis
healing
workshop


Om een fantastisch leven te leiden is het belangrijk om te leven vanuit het hart. Dit verhoogt namelijk de levensvreugde. Denk hierbij aan een droombaan, de ware liefde, goede gezondheid, harmonieuze relaties, succes en nog veel meer.

Zolang deze wensen nog in jouw leven aanwezig zijn, heb je informatie in jouw systeem opgeslagen, die deze situaties niet kunnen aantrekken.

Om toch meer positieve ervaringen te beleven, is het nodig deze opgeslagen informatie als het ware te “herschrijven”. Dit kan via Tao Kalligrafie.

Door te verbinden met het unieke frequentie- en vibratieveld van Tao Kalligrafie, krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen om meer te leven vanuit jouw kern.

Op 29 juni geeft Andy Cairo een GRATIS workshop van 10:00 – 13:00 uur. Hierin kun je kennis maken met het energieveld van Tao Kalligrafie. Ook zal Andy de schrijfwijze ervan onderwijzen en meer informatie geven over hoe Tao Kalligrafie jou kan helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Voor meer informatie, kijk dan op onderstaande website:

https://www.ilzeliebrand.nl/gratis-workshop
Evenement / Agenda delen: