Verdieping Numerologie voor NEI therapie

Integrale Coaching & Inspiratie Willy van Berkel
20-09-2024
09:30
Sint-Oedenrode
Noord-Brabant
€ 275
healing
workshop


Deze Verdiepingsdag staat in het teken van hoe je de betekenis van een naam kunt gebruiken in je therapie- of coaching sessie. In iemands naam zitten namelijk de eigenschappen en talenten die iemand heeft meegenomen in zijn of haar leven. Het is ook de bedoeling dat we deze eigenschappen gaan ‘leven’ en ‘manifesteren’. In deze bijzondere tijd kunnen we immers niet anders meer. Ook gaan we in op de verschillende soorten namen die iemand kan hebben. Tevens ontvang je een Numerologie protocol, waarmee je de blokkades op een naam e.a. kunt opsporen en integreren.

Je leert rekenen volgens de regels van de Numerologie. We gaan de 5 belangrijkste getallen berekenen, op basis waarvan je al een hele accurate persoonsanalyse van jezelf en anderen kunt maken.

1. De uitdaging (wat je allerhoogste doel is in dit leven);
2. Het Ikgetal (wie je al bent bij je geboorte);
3. Het fundament (hoe je gedrag bepaald wordt);
4. De levenscycli (welke energieën een rol spelen in je leven);
5. Je persoonlijke jaar (met welke energie je in een bepaald jaar te maken hebt en wat dus je intenties en gedrag stuurt).

Het doel van deze bijscholing is om jou extra handvatten te geven om jou en jouw cliënten hun eigen leven vanuit zichzelf, hun eigen Hemel op Aarde, vorm te geven. En om te ontdekken waar eventuele fysieke klachten vandaan komen. Elk getal heeft namelijk zijn eigen lichamelijke sterktes en zwakheden.

Uiteraard gaan we oefenen met het Numerologie-protocol, waarmee je blokkades e.d. kunt uittesten en integreren.

Je ontvangt:

- leren hoe je een korte persoonsanalyse maakt die je kunt integreren in je coaching en therapie;
- een lesmap met achtergrondinformatie;
- een NEI-protocol behorende bij deze Verdiepingsdag.
Evenement / Agenda delen: