Lezing Sjamanistische Opstellingen

Kyoto (Vincent Nijman)
30-10-2024
20:00
Op Hodenpijl, Schipluiden
Zuid-Holland
€ 22,50
healing
workshop


Maak kennis met jouw vloeibaarheid. Vincent laat je kennis maken met het vermogen om jezelf te veranderen door je deze interactieve avond mee te nemen in de wereld van Kyoto opstellingen.

Jouw geschiedenis (je jeugd, je verbondenheid aan jouw familiesysteem en ook andere levens) en ‘trauma’s’ hebben een grotere invloed op jouw gezondheid, je dagelijkse zijn, je fysieke houding en keuzes die je wel of niet maakt dan je je kunt voorstellen. Ze zijn zelfs bepalend voor hoe jij je realiteit, situaties die op je pad komen en relaties manifesteert. Zodra je je dit werkelijk beseft dan weet je ook dat je veel aan jezelf kunt veranderen. Vincent is Sjamanistisch familieopsteller en traumatherapeut. Vanuit de krachtige combinatie van Sjamanisme, Familieopstellingen en traumawerk zijn zijn Kyoto opstellingen ontstaan. In deze vorm van opstellingenwerk start je een proces van heling op die op al deze lagen tegelijk diep transformerend te werk gaat.

Vincent stemt altijd af op de groep en laat het programma afhangen van de energie van de avond. Na deze avond kun je haast niet meer zeggen “zo ben ik nu eenmaal” en krijg je wellicht ook ‘zin om aan jezelf te sleutelen’.

Eventueel is het evenement inclusief een heerlijke maaltijd vooraf te boeken.
Link naar het evenement: https://ophodenpijl.nl/evenement/vincent-nijman-okt2024/
Evenement / Agenda delen: