Maak je eigen prachtige en krachtige OCEAN DRUM in Arnhem

Maak je eigen OCEAN DRUM
29-06-2024
10:00
arnhem
Drenthe
€75
meditatie
workshop


Ochtendworkshop ocean drum beschilderen op 29 juni om 10 uur in Arnhem
Ervaar hoe jouw eigen ocean drum je meeneemt naar de dragende kracht van de zee. Deze dag brengt je dichter bij jezelf, de ander en de natuur!

Bring a friend = korting! Kom samen genieten!

Maak (toevoegen van zaden en kruiden) en beschilder een prachtig instrument waarbij je de golven van de zee kunt horen door de ocean drum zachtjes heen en weer te bewegen. Jouw eigen mooie ocean drum met jouw beschildering erop. Incl. schaal van 50 cm met doek en alle materialen zoals verf, stof, lint, veren etc.
De ochtend: geluiden van zaden en schelpen die door jouw ocean drum gaan en het geluid van de ocean drum geven, incl. tapas lunch, beschildering op de ocean drum, sea sound concert.
Het beschilderen van de ocean drum is geschikt voor mensen die een eigen instrument willen maken. Een cadeau aan jezelf, namelijk het luisteren naar jouw eigen ontspannende zee geluid. Er zijn materialen aanwezig waar je mee kunt werken. Heb je zelf mooie materialen (stof zoals kant met bijvoorbeeld reliëf) of een mooie herinnering die je wil verwerken in jouw oceaan drum, dan kun je die natuurlijk meenemen.

https://hipsy.nl/shop/54646-ochtendworkshop-ocean-drum-maken

of via boelemaartje&yahoo.com


Gegeven in een mooi wit landhuis, in een knusse kamer! De Sterrenberg- Arnhem Noord
Het beweegAtelier, Bewust zijn in Beweging via Embodiment Coaching.

www.hetbeweegatelier.nl
boelemaartje@gmail.com
Evenement / Agenda delen: