Vrouwencirkel reeks

Goedstof met Nicole en Anne
23-08-2024
13:00
Weert | in de Entresol (aparte ruimte bij de SooS)
Limburg
€ 225
ceremonie
community


Sometimes all one needs is al little sisterhood
Het principe van een vrouwencirkel (vrouwen die elkaar steunen, versterken en inspireren door zich met elkaar te verbinden) is zo oud als de mensheid. In deze, door mannelijke energie gedomineerde wereld, is het zeker nodig je af en toe even te omringen met zachte, vrouwelijke, ontvankelijke energie.

1 keer in de maand op de vrijdagmiddag samenkomen 6 maanden lang op een veilige plek en echt contact maken met je fysieke, mentale en emotionele welzijn.

In deze veilige setting brengen Anne de Bruijn en Nicole Smolenaers orakelkaarten, meditatie oefeningen, systeemwijsheid en hun intuïtieve ontvankelijkheid in de cirkel. Het ritme voor de avonden staat in grote lijnen vast. De exacte invulling is flexibel en afhankelijk van dat waar de groep in het moment behoefte aan heeft.

Meer info vind je op de website van Goedstof.
Goedstof is een onafhankelijke organisatie om jou te ondersteunen op de weg naar meer bewustwording. De gemene deler van alle 'producties' op onze agenda is het stimuleren van de ontwikkeling van bewust ZIJN. Al proevend onderzoeken wat bij jou past.
Evenement / Agenda delen: