Stargate meditatie/opstelling

Yovanna-Betty
08-06-2024
09:30
Klooster De Weijst
Noord-Brabant
€15
healing
meditatie


Stargate Meditatie + opstelling

Zaterdagochtend 8 juni zal ik de eerste Stargate meditatie geven. Dit doe ik in een vorm van een opstelling.
Wat is een Stargate (meditatie) ?

Een Stargate is een koperen constructie met geometrische vormen. Door de heilige geometrie ontstaat er een energieveld. Dit veld voelt aan als een bewustzijn. De Stargate is door Pragreet Harris via channeling door gekomen. Alcazar(een extraterrestrial)vroeg aan hem een Stargate te bouwen. Zo bouwde Prageet met instructies van Alcazar de Stargate.

In Wolfheze staat er 1 en dit was het eerste contact met deze koperen constructie. Terwijl ik erin ging zitten werd ik meteen in beweging gezet. Nu weet ik dat alles energie is en dat je dit veld ook kunt opstellen. Daarbij heb ik de Stargate fysiek niet nodig. Ik kan heel snel contact maken met de Stargate.

Een Stargate meditatie brengt je in dit bijzondere veld van licht. Door te wennen aan de hoge frequenties gaan we dit stap voor stap doen. Ik zie het als bepaalde levels/dimensies in ons zelf. Het opent je hart en activeert de levensenergie. Veel mensen ervaren de aanwezigheid van hun gidsen of energieën die er altijd zijn. Voel de verbinding met jezelf en alles waarmee wij verbonden zijn. De Stargate meditatie zal ik samen met een opstelling vorm gaan geven en begeleiden. Het licht dat je ervaart werkt door op het emotioneel lichaam en het helpt je om meer verbinding te hebben met je hogere zelf.

Het is een ervaring die moeilijk uit te leggen is.

Voor mij heeft het mijn leven zoveel mooier gemaakt. Ik wil deze ervaring graag delen om mensen nog meer te verbinden met hun hogere zelf en het hart. Je bent van harte welkom. De Stargate kan ik opstellen in het veld. Op die manier neem ik jullie mee in deze prachtige ervaring van dimenties, je hogere zelf, en waarmee jij verbonden bent. Een Stargate meditatie is een helende ervaring. Het stukje herkenning wat je bent vergeten maar weet te herinneren het zit uiteindelijk allemaal in ons zelf.

Wanneer jij je geroepen voelt om dit te ervaren, al ervaring hebt met opstellingen, je aangetrokken voelt met het buiten aardse, ervaring met meditaties, visualisaties wil ik je graag uitnodigen om hier bij te zijn.

Het is van 9.30 -12.30 uur in Klooster de Weijst in Handel.

Deuren gaan open om 9.15 uur. Er is thee en verse appelsap op de locatie tegen kleine vergoeding.

Om 9.45 beginnen we met de ochtend. Beginnen met een klank healing met verschillende instrumenten. Natuurlijk de eigen stem.
Daarna gaan we met de opstelling en de Stargate meditatie beginnen. Tussendoor hebben we een pauze.
Tweede gedeelte gaan we de ervaringen delen op papier door woorden of te tekenen.

Er is plek voor 10 personen. Er zijn nog 3 plekken vrij.

Kosten: €15
Bij meer info of aanmelden kan via info@deconnectiemassage.net of app naar 0638547829 Liefs Yovanna-Betty

Evenement / Agenda delen: