Atlantis Gongbad

Bewust terug naar Eden
06-12-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith| vrijdag 6 december 2024 | Atlantis Gongbad

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.

Duur: 1 uur

Over de regenboog
In een Atlatis Gongbad nemen de dolfijnen je mee, over de regenboog, terug naar Atlantis. Hier krijg je alle rust en ruimte, om je weer te verbinden met die fantastische energie. In de Atlantische genezingstempel gaan wij werken aan de genezing van het trauma die het leven in Atlantis, of een herinnering aan Atlantis kan bevatten. Wij nodigen je uit voor een reis naar Atlantis..

Krachtige genezing
Verbinding met de grote stad Atlantis kan tot stand worden gebracht via de verheffende frequenties van deze krachtige genezing, activering en afstemming. Deze werking brengt aardende, rustgevende energieën voor helderheid en een vrediger gemoedstoestand.

Verbind je met je zielenfamilie
Maak opnieuw verbinding met de zielenfamilie van Atlantis en laat de emotionele banden los die je tegenhouden. Herwin het evenwicht van de zielenfamilie en wordt weer één met Atlantis. Maak verbinding met het Goddelijke Vrouwelijke en keer terug naar de staat van zelfliefde.

Onvoorwaardelijke liefde
Ontvang onvoorwaardelijke liefde en een opening van het hartchakra van de dolfijnen. Verkrijg jouw waarheid, wijsheid, rust en harmonie. Vind jouw kracht. Ontdek de krachten die paranormale vermogens en telepathie verfijnen. Wees omringd door een oase van kalme, rustgevende, helende energie die de oude kristallijne frequenties van vandaag perfect aardt en in evenwicht brengt en ontgrendelt.

Kosten € 25,00

www.bewustterugnaareden.nl
Evenement / Agenda delen: