Engelen Reiki Gongbad

Bewust terug naar Eden
08-11-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith | vrijdag 8 november 2024 | Engelen Reiki Gongbad

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.

Duur: 1 uur

Rust, liefde, vrede en genezing
Rustige, melodieuze en zachte klanken, zo klinkt een engelen gongbad. Engel staat betekent in het engels Angel, of als je het omdraait Angle, een Engel is dus een standpunt, letterlijk een hoek. En dat is ook precies wat Engelen doen. Zij helpen jou met jouw standpunt, letterlijk hier jouw missie op aarde, maar vaak helpen ze jou eerst een ander licht schijnen op een bepaald standpunt. Zodat jij.. verder kunt.

Voor ons
Ze zijn hier om ons te helpen. Maar ze kunnen dat alleen als jij daar bewust naar vraagt. Natuurlijk mag een Engel jou in geval van nood echt een helpende hand bieden, maar als jij met engelen wil werken, dan zul je ze bewust moeten uitnodigen.

Engelen Energie
Met Engelen Reiki wordt er tijdens een Reiki sessie gebruik gemaakt van Engelen energie. Superfijn, want anders dan mensen, kan een Engel op meer plekken tegelijk zijn. En omdat engelen niet gebonden zijn aan tijd (en wij eigenlijk ook niet, tijd bestaat niet, maar klokken wel) kunnen zij in een zeer korte tijd Reiki energie sturen op elk moment in elke hoek van het universum.

Gong & Reiki
Het is het ideale koppel; Reiki en de gong. Gongbaden en gongbadtherapie zijn geen nieuwe alternatieve geneeswijzen. Integendeel, de gong wordt al langer gebruikt dan enig ander instrument voor holistische klankgenezing. De gong zuivert en balanceert de energetische meridianen, laat spanning en blokkades los, brengt de geest tot rust en brengt het lichaam in een staat van diepe genezing. De trilling van de gong wordt niet alleen door de oren gehoord, maar ook door ons lichaam gevoeld, en beïnvloedt ons op de diepste cellulaire niveaus.

Wel-zijn
Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en veilige methode van spirituele genezing en zelfverbetering die iedereen kan gebruiken. Het is effectief geweest bij het helpen van vrijwel elke bekende ziekte en kwaal en heeft altijd een gunstig effect. Het werkt ook in combinatie met alle andere medische of therapeutische technieken om bijwerkingen te verlichten en herstel te bevorderen.

Engelen Reiki
Engelen Reiki is een krachtig, maar zachtaardig en zorgt ervoor dat engelen aan je geest, lichaam en ziel kunnen werken om fysieke, soms voorouderlijke, emotionele en energetische onevenwichtigheden te genezen. In een Engel Reikisessie is de energie pure goddelijke energie uit het Engelenrijk. Dit betekent dat de beoefenaar eenvoudigweg fungeert als kanaal voor de energie die naar de ontvangers wordt overgebracht.

Kosten € 25,00

www.bewustterugnaareden.nl
Evenement / Agenda delen: