Volle Maan Gongbad

Bewust terug naar Eden
17-10-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith | 17 oktober 2024 | Volle Maan Gongbad

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.
Duur: 1 uur

De volle maan is een krachtige tijd om naar binnen te kijken, om te helen en te verschuiven. Bewust terug naar Eden biedt een geweldige manier om deze sterke punten te kanaliseren met het Volle Maan gongbad, een geleide meditatie van geluid en trillingen die de geest kan kalmeren en het helende en harmoniserende potentieel van deze volle maan kan benutten.


Neem dit moment van eerbied voor de volle maan om je wezen te baden in de hemelse klanken van de Gongs en om te wortelen in de grondtrilling van de aarde melodie van de gong. Bepaal wat niet langer nodig is in je leven en geef dat vrij tijdens de gong-meditatie. Dit bad zal je hart verbinden met de transformerende energie van de volle maan. We voelen emoties vaak dieper tijdens de volle maan, dus dit is het perfecte moment om los te laten en te ontspannen. Je wordt geleid door een volle maan meditatie en voor je het weet dwaal je af naar de helende geluiden van de gongs..

Klankheling is door de geschiedenis heen in veel culturen gebruikt om de geest, het lichaam en de ziel in een staat van evenwicht te brengen en genezing en welzijn te bevorderen. De gong staat bekend om zijn unieke harmonische trillingen; deze frequenties spoelen over het lichaam en kunnen diep worden gevoeld. De trillingen helpen energieblokkades in het lichaam te verschuiven en los te laten en stimuleren de genezing op cellulair niveau.

De geluiden activeren het parasympatische zenuwstelsel: de rust- en herstelrespons van het lichaam en de frequenties van de instrumenten vertragen de hersengolven, waardoor een droomachtige toestand ontstaat die ons in staat stelt een innerlijke reis te maken waar ons gevoel voor tijd verdwijnt. We zijn dan in staat om mee te drijven en ons mee te laten nemen met de geluiden van de gong. Zoals bij de meeste vormen van genezing, kunnen we soms een emotionele bevrijding ervaren als het lichaam zich overgeeft en loslaat.

Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen.

Kosten € 25,00 per deelnemer
Meer informatie vindt je op onze website: https://www.bewustterugnaareden.nl/

Sat Nam! Sione Vallee
Evenement / Agenda delen: