Solfeggio Gongbad

Bewust terug naar Eden
07-06-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.

In het Solfeggio Gongbad spelen wij ons Solfeggio klokken. Deze klokken, zijn gestemd in de Solfeggio frequenties. Zij brengen een mooie vibrerende klank die diep helend op lichaam, geest en ziel werkt. Geluidsfrequenties zijn een belangrijk ingrediënt in de wereld van geluidsheling, ook wel klankheling genoemd. Ze werken volgens het principe dat alles in het universum vibreert, inclusief ons lichaam, en bepaalde frequenties kunnen ons fysieke en emotionele lichaam stimuleren om op één lijn te komen en in harmonie te komen.

Een enkele noot kan alles veranderen als je worstelt met pijn, stress en slecht slapen. Geluiden kunnen een diepgaand effect hebben op ons lichaam en onze geest. Verschillende frequenties kunnen verschillende gemoedstoestanden creëren, en sommige kunnen zelfs helpen het lichaam te genezen.

Het menselijk oor kan een breed scala aan frequenties horen, van het lage gerommel van de donder tot het hoge gefluit van een zangvogel. Elk geluid produceert een unieke trilling die door de lucht reist en door onze trommelvliezen ontvangen wordt. Onze hersenen decoderen deze trillingen vervolgens in de geluiden die wij herkennen. Specifieke frequenties hebben de reputatie genezing en welzijn te bevorderen.

De chakra's staan bekend als energiecentra in het lichaam, die zich uitstrekken van de onderkant van de wervelkolom tot de kruin van het hoofd. De chakra's die zich in het onderste deel van ons lichaam bevinden, vertegenwoordigen onze instinctieve kant, terwijl de hogere chakra's onze mentale kant vertegenwoordigen. De chakra's kunnen verschillende niveaus van activiteit hebben. Solfeggio frequenties kunnen helpen met het deblokkeren van deze energiebanen.
Evenement / Agenda delen: