Puur Gongbad

Bewust terug naar Eden
20-06-2024
19:30
Lith
Noord-Brabant
€25
healing
meditatie


Lith| donderdag 20 juni 2024 | Puur Gongbad

Een Gongbad, dat ook wel geluidsbad wordt genoemd, is een ontspannen en gelukzalige ervaring, waarin je volledig gekleed wordt gebaad in de trillingen van gongs. Je ligt simpelweg op een matrasje, lekker ingepakt in een deken, jouw hoofd op een kussen. Zo kun je lekker met je ogen dicht je helemaal mee laten voeren op de geluiden van de gongs.

Duur: 1 uur

Maandelijks regulier Gongbad
Elke derde donderdag van de maand heten we jou van harte welkom in dit uur voor jezelf. Hier kun je gewoon op een zacht plekje gaan liggen en volledig ontspannen. Laat los en laat de gonggeluiden door je lichaam, geest en ziel trillen. Laad je energie op en vindt innerlijke balans, rust en vrede.

Fysieke trillingen
In dit bad wordt gebruik gemaakt van de fysieke trillingen van geluid om je te helpen dieper met je eigen lichaam te verbinden. Het is bekend dat het extreem helend is voor ons fysieke lichaam.

Niets doen
Er is niets voor jou te doen in deze ruimte, dit is een kans om gewoon te rusten en te ontvangen. Je geeft je over aan de vibratie en kracht van de gongs, die stilletjes een zacht tapijt van geluid beginnen te weven dat diep loslaten ondersteunt en een ruimte opent die diep herstel mogelijk maakt, zelfs op cellulair niveau. De sferische trillingen kunnen in klank toenemen, zijn duidelijk voelbaar en bevrijden je na een zachte terugkeer naar helderheid en vitaliteit.

Kosten € 25,00

www.bewustterugnaareden.nl
Evenement / Agenda delen: