Lagom, retraite in Zweden

Reiki- en klankschalenstudio Saskia Nuij
15-09-2024
15:00
Zweden
Buitenland
€750,00
reizen
retreat


hej vrouw,

Bij het Zweedse Lagom (uitspraak: ˈlɑ̀ːɡɔm), draait het allemaal om ‘niet teveel, niet te weinig, gewoon precies genoeg’. Dat kan op alles van toepassing zijn, je gezondheid, familie, werk, interieur, ballast die je met je meedraagt, eten, genieten van de natuur, duurzaam leven, een opgeruimd huis (en daarmee ook een opgeruimd hoofd). Als het maar de juiste balans is, niet te veel en niet te weinig. Het Zweedse geluk.

In een heerlijk huis in Zuid-Zweden gaan we terug naar die eenvoud. Ons eigen ritme, eenheid en mildheid. Samen op ontdekkingstocht naar dit Zweedse geluk. Een klein groepje vrouwen, in het bos, bij het water, aan de keukentafel, rond het vuur, op mystieke plekken en … daar waar we intuïtief naar toe geleid worden. Op adem komen en evenwicht creëren in een tijd waarin balanceren niet (altijd) vanzelf gaat. Kleur geven aan en ervaren wat voor jou ‘Lagom’, precies genoeg, is.

Deze week is er voor vrouwen die voelen dat ze in een verandering en/of overgang zitten. Dat kan een volgende levensfase zijn, een ander verlangen in werk, verlies van een dierbare, een relatiebreuk, een nieuwe leefomgeving, de overgang of een voelbare verschuiving van wat voor jou belangrijk is. We dragen deze week samen, je doet het zelf, maar je bent niet alleen. We delen onze wijsheid en zorgzaamheid en kijken en luisteren echt naar elkaar.

Voel je de roep om mee te gaan? Neem dan even contact op met een van ons. Dan delen we de praktische info en de kosten met je en luisteren we naar wat jou naar Zweden trekt.

Lieve groet,
Saskia &; Annemarie
Evenement / Agenda delen: