Midzomer dagtoer – Krachtplek Kathedraal van Chartres FR plus Labyrinth Meditatiewandeling

Dagtour Mysteries en legendes van de kathedraal van Chartres incl Labyrinth
21-06-2024
09:00
Kathedraal van Chartres, Chartres Frankrijk
Buitenland
€ 195
meditatie
nieuwe wetenschap


SPECIAL - Midzomer tour van de Kathedraal van Chartres, met het zien van van zonnekalender om 1200! Voel de bijzondere energie op dit bijzondere moment. En loop het Labyrinth in the middag voor inzichten, inspiratie en wat je wellicht nodig hebt.

Betreed de wereld van de Tempeliers, koningen van Frankrijk, druïdische priesters, de Kelten, Pythagoras, pelgrims, Zwarte Madonna's, Groene Mannen en de Gotische Steenhouwers.

Duik in het hart van het heilige mysterie met een exclusieve reis die de tijd overstijgt. Ontdek de geheimen van de heilige geometrie en bewandel het eeuwenoude pad naar verlichting en verborgen kennis.

Voor liefhebbers van legendes, mysterie en kennis en ervaring van de liefde energie op deze krachtplek.

Houd je van een goed mysterie? Heeft u een zoektocht naar kennis? Een diepe honger naar verborgen wijsheid en geheimen van onze eeuwenoude tradities en legendes. Vind je het leuk om waarheden te ontdekken die buiten het conventionele begrip liggen en te begrijpen wat dit vandaag de dag voor ons betekent?

Dan is deze nieuwe en exclusieve tour iets voor jou!

Duik in de symbolische, architecturale, diepe historische en spirituele lagen van de kathedraal van Chartres. Geleid door expert die de esoterische leringen en eeuwenoude kennis van de kathedraal onthullen, waardoor uw zoektocht naar dieper begrip en inzicht wordt bevredigd.
Evenement / Agenda delen: