Spirituele Healing

Nimis-centre of light
15-06-2024
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€199,-
healing
workshop


Ontdek de Kracht van Spirituele Healing
Wil je leren hoe je krachtige healings kunt geven door je te verbinden met de spirituele wereld en haar gidsen? Bij ons spiritueel centrum leer je als kanaal te dienen voor helende energie, geleid door spirituele gidsen. Deze effectieve vorm van healing zorgt voor een directe en krachtige energietransfer naar de ontvanger.

Nieuwe Healing- en Trance Technieken
Onder de begeleiding van Mark Falconer ontdek je innovatieve technieken om jezelf en anderen op een unieke, bezielde manier te helen. Spirituele healing is holistisch en richt zich op fysieke, emotionele, mentale en zielsproblemen.

Integratie van Ziel en Persoonlijkheid
De training start met het integreren van je persoonlijkheid met je spirit en ziel. Via meditatie, visualisatie en het helen van oude wonden ontgrendel je jouw heling potentieel en ervaar je je authentieke zelf.

Diverse Healing Methodes
Je leert zelf, contact- en afstandshealing, en ontdekt hoe je de helende kracht van je ziel kunt gebruiken om jezelf en anderen te helen.

Verdieping van Je Spirituele Connectie
Versterk je connectie met je hogere zelf en je innerlijke licht. Nieuwe inzichten vergroten je capaciteiten en leren je helende energieën effectief te benutten.

Kom en ontdek hoe je spirituele healing kunt ervaren en delen met de wereld. Je bent van harte welkom op deze transformerende reis.
Evenement / Agenda delen: