Soul Path

Nimis-centre of light
01-06-2024
11:00
Nimis-centre of light Bussum
Noord-Holland
€199,-
healing
workshop


Soul Path to Life 1
Ben je klaar voor een transformerende reis van zelfontdekking en spirituele groei? De SoulPath2Life training biedt je een unieke kans om diep in de essentie van je wezen te duiken, verbinding te maken met je ziel en je grenzeloze potentieel te ontdekken.

Holistische Begeleiding door Ervaren Trainers
Onder begeleiding van Mark en Margreet leer je verder te kijken dan traditionele methoden. Deze training biedt een holistische benadering om je ziel te begrijpen en te integreren in elk aspect van je leven.

Diepgaand Doel en Helderheid
Stel je voor dat je elke dag ontwaakt met een diep gevoel van doel en helderheid, wetende dat je in afstemming bent met je hogere zelf en in harmonie leeft met de verlangens van je ziel. SoulPath2Life helpt je om contact te maken met je innerlijke wijsheid, je unieke gaven te omarmen en levensuitdagingen met gratie en veerkracht te doorstaan.

Ontdek de Eenvoud en Schoonheid van je Ziel
Tijdens deze reis ontdek je de diepe eenvoud en schoonheid van je ziel. Door spirituele inzichten en praktijken zul je ontwaken tot de onderlinge verbondenheid van alle dingen en een diep gevoel van eenheid ervaren met de wereld om je heen.

Zeven Krachtige Aangeboren Gaven
Door de combinatie van zeven krachtige aangeboren gaven van de ziel—Meditatie, Trance Mediumschap, Lezen, Loslaten, Mediumschap, Healing en Journaling—verwerf je praktische tools en inzichten om dagelijks vanuit je zielsbewustzijn te leven.

Ben je klaar om jouw Zielspad naar het Leven te volgen? [Einde van tekstterugloop]Je ziel roept. Ben jij klaar om te antwoorden?

Voor Alle Niveaus
SoulPath2Life is geschikt voor alle niveaus. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, je kunt instappen op je eigen niveau en je vaardigheden verder ontwikkelen.
Evenement / Agenda delen: