Cursus Board of Angels

HeartLight Healing - Annecha Haans
20-06-2024
10:00
Texel
Noord-Holland
€ 850
ascensie
healing


Het meest fantastische aan de Board of Angels vind ik dat deze engelen in je energiesysteem komen en via jou werken. Ook als ik niet aan het werk ben is hun zachtheid en liefde voelbaar.
Cliënten merken het verschil met gewone healing en reageren ontroerd vanwege de liefdevolle omhelzing die ze ervaren tijdens de healing.

De engelen van de Board of Angels komen van een andere realiteit, het allereerste begin, waar wij zelf oorspronkelijk vandaan komen. Deze Heilige Engelen van Licht hebben niets te maken met alle verschillende vormen van engelen en aartsengelen die in dit universum en de creatie te vinden zijn. Deze engelen zijn uniek.
Zij raken iets aan dat veel hoger is dan heilig; de pure essentie van heilig. Met hun zachte healing en tedere energie ondersteunen zij ons en ons werk voor anderen en de wereld. Wij en de engelen van ons universum en onze creatie worden door hen omhelsd en geholpen.

Zacht en krachtig
De energie van de Board of Angels heeft een intense zachtheid. Deze zachtheid zit ook in de kracht en de werking van de cursus. Als gever van de Board of Angels kun je je laten meenemen in de prachtige wereld van de engelen van een andere realiteit. Het contact met engelen en aartsengelen uit onze realiteit zal zich verdiepen.

Isabella schreef: Wat een warmte. Het was zo bijzonder en liefdevol. Vooral de healings waren onbeschrijfelijk, zowel het geven als het ontvangen. Bedankt Annecha voor de fijne cursus.

Super-upgrades
De Board of Angels heeft het vermogen om grote spirituele blokkades en trauma-energie op te lossen.
Daardoor heeft het een enorm transformerend effect op je leven. Het brengt je op een snelle en makkelijke manier in de richting die bij jou past en geeft je de beste tools om jouw wensen te manifesteren.
Het leidt je liefdevol op je pad en brengt de juiste mensen en de meest ideale situaties in je leven.

De energie werkt op alle niveau’s.
Fysiek: Het helpt je fysiek te genezen en gezonder te worden, het werkt op celniveau en transformeert het DNA.
Emotioneel: trauma-energie wordt opgelost, waardoor de zwaarte van onverwerkte ervaringen niet meer voelbaar is en je met lichtheid deze ervaringen kunt loslaten.
Ook trauma-energie uit vorige levens wordt opgelost.
Mentaal: het geeft innerlijke rust, harmonie, inzichten en focus.
Spiritueel: het brengt je dichter bij je Hoger Zelf, jouw bestemming en spirituele kennis.
Ziel: er vindt reiniging en healing plaats op alle niveau’s van het bestaan van je ziel.

Maar deze omschrijving dekt de lading niet.
De Board of Angels brengt de energie die nodig is voor de spirituele evolutie en die het diepst doordringt in alle lagen van mensen, dieren, de natuur, planeten en universa.
Nu we op het punt staan om over te gaan naar een andere dimensie helpt de Board of Angels ons om deze overgang zo licht en soepel mogelijk te maken. Daarom wordt de kennis nu, vanaf 2017, onderwezen.

2-daagse cursus Board of Angels
Texel en online: 20-21 juni 2024
Tilburg: 25-26 oktober 2024

Kijk voor meer data en informatie op www.heartlighthealing.nl.
Laat me gerust weten als je vragen hebt.
Evenement / Agenda delen: