Workshop familie- & systeemopstellingen

IFSO-opstellingen - Irma
14-09-2024
13:00
Alkmaar
Noord-Holland
€ 34,50/€ 94,50
ceremonie
retreat


Ontdek de Kracht van Familieopstellingen bij IFSO Opstellingen

Ben je klaar om een diepgaande reis in je familiegeschiedenis te ondernemen en verborgen dynamieken te ontdekken die je leven beïnvloeden? IFSO Opstellingen nodigt je uit voor een transformerende workshop familieopstellingen.

Familieopstellingen zijn een unieke vorm van systemisch werk waarbij je inzicht krijgt in de onzichtbare familiebanden en hoe deze je persoonlijke welzijn kunnen beïnvloeden. Het is een kans om persoonlijke vraagstukken te onderzoeken en emotionele blokkades te herkennen en te doorbreken.

Deze workshop is niet alleen een kennismaking met de krachtige methode van Bert Hellinger, maar ook een gelegenheid om te leren hoe je representant kunt zijn in de opstellingen van anderen. Door deel te nemen, draag je bij aan het helingsproces van jezelf en anderen.

Irma van IFSO Opstellingen staat bekend om haar deskundige begeleiding en warme, uitnodigende sfeer. Of je nu nieuw bent in systemisch werk of al ervaring hebt, deze workshop belooft een verrijkende ervaring te zijn die je niet wilt missen.

Schrijf je in en maak deel uit van een opstelling die streeft naar herkenning van jouw systeem en persoonlijke groei. Bezoek de website voor meer informatie of om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij IFSO Opstellingen, waar transformatie begint met het begrijpen van je wortels.

Vooraf aanmelden in verband met de groepsgrootte van max. 10 personen

Thema inbreng: € 94,50
*Representant: € 34,50

*Als representant breng je niet zelf een thema in maar sta je in een rol voor een vraagsteller.

Aamelden of heb je vragen neem contact op met Irma 
Mail : info@ifso-opstellingen.nl
Tel: 06 23 54 28 85
Evenement / Agenda delen: