2-daagse Workshop The 7 Sacred Keys of Sophia

Cocky van Dam
26-10-2024
10:00
Centrum-Nautilus te Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 160,00
healing
workshop


Datum: zaterdag, 26 oktober en 2 november 2024

In deze workshop zal o.a. via klank, gewerkt worden met de 7 heilige sleutels van de goddelijke energie van Sophia. Door deze sleutels/codes te ervaren kan in u ook deze wijsheid verdiepen: Sophia staat voor wijsheid van het goddelijk vrouwelijke en voor het goddelijk Licht van de onvoorwaardelijke liefde.

Het ophalen/ontwaken van deze sleutels/codes brengt ons bij een verborgen, mysterieus aspect van de Grote Moeder Godin, ook wel de Black Madonna. De Black Madonna is als een 'Holy Womb', de heilige baarmoeder van de Moeder die met al haar liefde en overgave alle pijn in zich opneemt. De energie van de Black Madonna brengt heling en troost. Ze leidt ons liefdevol naar de hindernissen en pijnen van ons hart. Deze harte pijnen die ons vaak rollen laten spelen en beslissingen laten nemen om te voldoen aan wat van ons verwacht wordt (de maatschappij, opvoeding, tradities, maar ook andere invloeden van buitenaf). Hierdoor gaan we vaak voorbij aan onze authenticiteit en innerlijke wijsheid. De Black Madonna brengt ons naar het durven erkennen, doorvoelen, helen en transformeren van ons hart en onze schaduwzijden.

De liefde volle energie van de Black Madonna begeleidt ons naar het hart van de Christus energie. Vanuit die energie maken we contact met de "The 7 Sacred Keys of Sophia". Deze 2-daagse workshop is niet alleen voor vrouwen. Uiteraard kunnen ook mannen hieraan deelnemen.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren:
- Afstemmingen
- Eerste deel van The 7 Sacred Keys of Sophia op 26 oktober
- Tweede deel van The 7 Sacred Keys of Sophia op 2 november
- Het "activeren" van The 7 Sacred Keys of Sophia
- De connectie tussen u en de Sophia Wijsheid
- De trilling (frequentie) van de hartsenergie verhogen
- Begeleiding en aanraking van de liefde volle energie vanuit de wijsheid van Sophia
- En al wat zich op die dag aandient vanuit de Sophia Wijsheid op deze 2 dagen

Deze workshop dagen, worden begeleid door Cocky van Dam. Zij werkt al vele jaren samen met de energie van Sophia via haar Kristallen Schedel *Candaluna. De Kristallen Schedel heeft een veel oudere naam, Isis en haar roepnaam is Sophia. Vanuit die samenwerking wordt deze dag vorm gegeven.

De deelname is pas definitief na inschrijving. U ontvangt daarna van ons een bevestiging en tevens een aanbetalingsfactuur van € 60,00. Voor meer informatie zie onze website.
Evenement / Agenda delen: