Vervolg workshop Het ritme van de Drum

Cocky van Dam
05-10-2024
10:00
Centrum-Nautilus te Hoeven vlakbij Etten-Leur
Noord-Brabant
€ 82,00
healing
workshop


Onderstande workshop is ook bij te wonen als u de eerste workshop Ritme van de Drum niet heeft kunnen ervaren.

Al jaren begeleid ik, Cocky van Dam, mensen en werk ik samen met diverse gidsen/spirits mee aan het verhogen/versterken van het licht op aarde. Dit laatste doe ik via reizen (over de gehele aarde), lezingen, workshops en persoonlijke begeleidingen. Tijdens de reizen ben ik steeds intenser in contact gekomen met de Yin energie. Door mijn eigen wonden te helen en hierop inzichten te krijgen, werd deze energie meer en meer hersteld. Hierdoor werd het contact met de kracht van de Grote Moeder in mij wakker. Deze krachtige vrouwen energie, van de Moeder, liet mij voelen en ervaren dat ze een ritme vertegenwoordigd. Dit ritme, van de Grote Moeder, is haar Bewustzijn, is het Goddelijke. Samen met de gidsen/spirits, ben ik de afgelopen 17 jaar, o.a. via de Drum, hierin begeleid om dit ritme ten gehore te brengen en doen her-inneren in de mens en op plekken.

Tijdens deze reizen draag ik, samen met andere licht medewerkers, bij aan het versterken van het aardse - en kosmische raster rondom en in de Aarde. Elke licht medewerker/ster doet dit op haar/zijn unieke manier, zo ook ik. Als ik de uitnodiging voel van een plek dan reis ik daarnaartoe en stem mij af op dit ritme en de energie komt in beweging. Doordat het in beweging komt vindt er een connectie plaats. Dit is in een notendop wat er gebeurd. Zo was de drum ook weer mee op een reis, Lapland het land van de Sami's. Op deze reis heeft de Drum oer oude coderingen opgehaald.

Deze dag wordt begeleid met een Sjamanistische Drum om dit Ritme te voelen en te bekrachtigen. Ook als u de eerste workshop Ritme van de Drum niet heeft gevolgd kunt u deelnemen aan deze dag.

Wat deze dag o.a. de revue gaat passeren via het ritme van de drum:
- De kracht van het Ritme en het effect van dit Ritme
- Doorgeven van oude liederen op het Ritme van de Drum die u helpen op uw verdere levenspad
- Heling via het Ritme van de Drum
- En wat zich aandient in samenwerking met het 6e element Het Bewustzijn van Moeder Aarde.

De deelname is pas definitief na inschrijving. U ontvangt daarna van ons een bevestiging en tevens een aanbetalingsfactuur van € 32,00.

Deze dag, die georganiseerd wordt door Cocky van Dam, is een schitterend cadeau aan uzelf! Een cadeau wat zich de komende tijd nog steeds zal laten uitpakken.
Evenement / Agenda delen: