Spirituele reis naar Assisi en Umbrie

Cocky van Dam
04-11-2024
12:00
Italië
Buitenland
€ 755,00
reizen


6-daagse spirituele reis naar Assisi

Assisi reis van 4 november t/m 9 november 2024
In november 2019 reisde ik samen met mijn partner naar het prachtige stadje Assisi. Ik werd opslag verliefd op dit stadje met zijn Italiaanse sfeer, de mooie huizen en de smalle straatjes. Het is een stad waar je het gevoel van Welkom Thuis letterlijk ervaart, niet vanwege de "kerkelijke" sfeer, maar vanwege de sterke lelijnen in - en rondom Assisi. De rustplek van Clara en Franciscus zijn heel bijzonder en zo voelbaar. Deze 6-daagse reis staat in het teken van vreugde, innerlijke rust, thuiskomen in jezelf en schoonheid.

We gaan niet alleen de spirituele krachtplekken in Assisi zelf ervaren, maar ook de pr/krachtige natuur in de provincie Umbrië. Zoals de watervallen van Marmore en de grotte di Frassisi. Alles is zo magisch in de natuur van deze provincie. We zullen door bossen en dalen, langs rivieren en watervallen wandelen.

Al wandelend en genietend komen we op deze krachtplekken, plaatsen die ook voor Franciscus en Clara betekenis hadden. Zij waren een magisch koppel net als Jezus en Maria Magdalena. Door ons met deze plaatsen te verbinden kunnen we de verloren schatten in onszelf opnieuw ontdekken en hun schoonheid zien en voelen. Op deze reis worden onze harte gevoed met pure levenskracht, maar ook gaan we onze andere zintuigen versterken. Ruiken, proeven, horen en zien spelen ook een rol op onze reis.

We stappen in een rustig tempo in stilte of in uitwisseling met elkaar door het prachtige dal van Spoleto. Vanuit dit prachtige dal zie je Assisi liggen als een lichtstad die uitnodigt om te ontmoeten. Op sommige dagen maken we wandelingen van rond de 6 á 8 km afhankelijk van het weer.

Onze slaapplek is in een sfeer vol vakantiehuis en biedt uitzicht op de stad Assisi, op 500 m van de basiliek van Saint Clare.

Voor meer info zie onze website.
Evenement / Agenda delen: