Stem van de aarde (workshop)

Leela May Stokholm & diamondheartcoaching
02-06-2024
13:00
Ruimte voor Verwondering te Zutphen
Gelderland
€ 75
muziek, zang en dans
nieuwe-aarde


Ben je nieuwsgierig naar de diepe connectie tussen jouw wezen en de aarde? Verlang je ernaar om je stem te laten resoneren met de natuur om je heen en je verbinding met de aarde te verdiepen? Kom dan deelnemen aan de workshop: "Stem van de Aarde".

Deze workshop is een uitnodiging om jouw stem te laten weerklinken en te resoneren met de aarde, om te delen in haar ritme en haar verhalen te eren met geluid.
We wandelen op haar, ze draagt ons. Ze schenkt ons alles wat we nodig hebben om te leven. We zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en deel van dezelfde essentie. De aarde. Onze geboortegrond.

Met eenvoudige tools en door te werken met de verbeelding en ons lichaam, wordt de stem een brug naar verbinding - met onszelf, met elkaar, en met de aarde. Samen zullen we weven in klank en intentie.

Het eerste deel van de workshop is begeleid door Leela - gericht op het openen van je stem en het laten stromen in een speelse en intuïtieve verbinding en flow.
Het tweede deel is in samenwerking tussen Shakti en Leela een ceremonie voor de aarde, waarin we haar laten weten dat we samen zijn gekomen en klaar zijn om haar song lines en leven te bezingen en te eren met onze stem.

Leela is theaterdocent, kunstenares, schrijfster, zangeres en moeder. Haar werk combineert haar liefde voor de natuur en het leven als reis door innerlijke landschappen. Ze geeft individuele stemwerk sessies, stemworkshops en is als docente verbonden aan de Mimeschool in Amsterdam en Buitenkunst. https://www.leelamaystokholm.org/

Shakti is (zorg)begeleider, medicine-gatherer en ze begeleidt shamanistische ceremoniën. Shakti en Leela kennen elkaar via de shamanistische teachings van grand sachem Dancing Thunder.

Voel je de roep van de aarde in jouw? Grote stemervaring is niet nodig, alleen het verlangen en nieuwsgierigheid naar wat klank-weven in verbinding met onze aard(e) zou kunnen zijn.
Evenement / Agenda delen: