Qi Gong zomerweek Open je hart

Innerlijke glimlach
21-07-2024
19:30
Centrum Savita, Niedersfeld, Sauerland
Buitenland
Zie event
meditatie
retreat


Genieten van Qi Gong, meditatie, wandelen in de prachtige natuur van Sauerland. Verstilling en verdieping, maar er is ook genoeg ruimte voor plezier en vreugde, je hart openen! Dansen en zingen als je dat fijn vindt en een kampvuurtje maken. Juist die uitersten zorgen voor de innerlijke balans en inspiratie.

Open je hart!
De zomer is het seizoen van de uitbundigheid, alles staat in volle bloei. In de zomer is het element Vuur actief en het hart is verbonden aan dit element. Vreugde, blijdschap en liefde zijn kwaliteiten die verbonden zijn met het hart. En voor vreugde en plezier is er alle ruimte bij Savita! We worden in Savita omringd door bos, bergen en beekjes en we kunnen de energie van de natuur volop in ons opnemen tijdens de Qi Gong oefeningen (soms buiten, maar ook in de ruime zaal, omringd door ramen en met uitzicht op de natuur). En natuurlijk ook in de meditatieve wandelingen die we gaan maken.
En waar kun je beter je hart openen dan in de vrije natuur?

Van zondagavond 21 juli t/m zaterdagochtend 27 juli
Cursuskosten: € 285,--
Verblijfskosten: € 360,-- (6 nachten vol pension in een één- of tweepersoonskamer met eigen douche en toilet en met balkon!).
Evenement / Agenda delen: