Workshop SoulCollage Thema: ruimte voor jezelf

Catharina Janssen
12-07-2024
10:00
InzichtPresent Nijmegen
Gelderland
€ 45
groepskorting
workshop


Ervaar je wijsheid – groei in wie je bent!

SoulCollage® is een zachte en krachtige methode, waarin je je eigen inzichtskaarten maakt. Met een klein groepje aan een grote tafel. De workshop bestaat uit twee delen en duurt tot 13.00u

In het eerste deel van de workshop zoek je afbeeldingen die jou aanspreken of waar je iets bij voelt. Deze afbeeldingen knip je uit en plak je op een kartonnen kaart, op een manier die voor jou klopt. Je hoeft niet artistiek te zijn, iedereen kan het.
In het tweede deel van de workshop ga je deze zelfgemaakte kaart lezen aan de hand van vijf vooraf vastgestelde vragen. Dit doe je met drie of vier deelnemers.

De kaart spreekt daardoor als het ware tegen je. Daarom is het niet belangrijk dat je kaart mooi of artistiek wordt. Het gaat om de energie of betekenis die er voor jou in zit.
Je boort een (onbewust) gebied aan waar je niet zo snel aan zou denken. Je kunt een antwoord krijgen op een vraag die je al een tijd had. Je ervaart de kracht van verbeelding en intuïtie.
Het resultaat is een verrassend inzicht waar je verder mee kan.

SoulCollage® is géén therapie, maar kan wel een therapeutische waarde hebben. Veel deelnemers ervaren de workshop als helend.

Ik begeleid je gedurende de hele workshop.

Een verrassend inzicht creëren is het mooiste kado dat je jezelf kunt geven!

Iets voor jou? Je bent van harte welkom. Neem gerust contact met me op als je een vraag hebt: inzichtpresent.nl

Hartelijke groet,
Catharina Janssen
Evenement / Agenda delen: