Inzicht en Bewustzijn Seminar- Subliminal Realities en Lichaamsbewustzijn

Quinten de Troyer
16-06-2024
10:00
Langverwacht
Drenthe
€65


In deze Inzicht en Bewustzijn-Seminar worden de reactieve impulsen van technologie op bewustzijn zorgvuldig en in diepgang besproken. Onze huidige realiteit die uit een meervuldige verscheidenheid aan beleefbare bandbreedtes bestaat, kent een uitbreiding.

In deze dag wordt in samengang met meerdere onderwerpen ingegaan op de bredere bandbreedte die we als mensen kunnen instappen. Waarbij andere uit resonantievelden voortkomende mogelijkheden klaarliggen om te reageren. Het is deze bandbreedte die de Interdimensionale bezoekers-Observers ook bewonen en becommuniceren.

Met inzicht in het doorlopend ontvouwen van onze realiteit wordt in deze dag met de vinger aan de pols de innerlijke kracht besproken. En de manifestatie daarvan in het dagelijkse leven.
Om te verschuiven met Bewustzijn en achter de al reeds gedecodeerde informatie heen te kijken. Waarop sub-liminale verstoringen en zich tussen de lichtdeeltjes in bevindende invloeden zich onttrekken.

Met aandacht voor het lichamelijk welzijn en met behulp van meerdere praktische oefeningen brengt deze Inzicht en Bewustzijn-Seminar de mogelijkheid om de besproken informatie ook te implementeren in je dagelijkse leven.

Quinten deelt in deze dag vrijuit over de intermoleculaire beïnvloeding van technologie op bewustzijn en zet aan tot het oprekken van de Kosmische Bewustzijnsspier.
Met een veilige en geborgde bedding bied dit samenzijn de ruimte om met elkaar in dialoog te gaan.

Voel je van harte welkom!
Evenement / Agenda delen: