Familieopstelling 6 juni 2024 (10:00-13:00)

Volopleven.nu
06-06-2024
10:00
Volopleven.nu in Meppel
Drenthe
€ 65 of € 15
workshop


EEN FAMILIEOPSTELLING
Een familieopstelling kan inzicht geven in de onderbewuste patronen, relaties en dynamieken binnen jouw familiesysteem. De uitkomst van een familieopstelling varieert, afhankelijk van de individuele situatie en de vraag of het probleem die wordt onderzocht.

Een familieopstelling kan leiden tot nieuwe en verhelderende inzichten. Het kan je helpen om te begrijpen waarom je dingen doet of voelt zoals je ze doet en voelt. Het kan licht werpen op de oorzaak van bepaalde problemen in je leven. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op de relatie met je partner, collega’s, kinderen, jezelf of andere belangrijke personen in je leven. Het kan ook betrekking hebben op dingen verder in het verleden van je familie.

Na deelname aan een familieopstelling kun je een bevrijdend gevoel ervaren. De effecten zijn misschien niet meteen merkbaar, maar na verloop van tijd zul je waarschijnlijk ontdekken dat je anders denkt, voelt en handelt dan voorheen in bepaalde situaties. Het kan je helpen om belemmerende patronen te doorbreken, je leven vollediger te leven en de relatie met jezelf en je sociale omgeving verbeteren.


MEER INFORMATIE
Kijk op www.volopleven.nu voor meer informatie over familieopstellingen, zoals
𐩕 voorbeeldvragen,
𐩕 uitleg over representant of vraagsteller zijn,
𐩕 ervaringen van eerdere deelnemers,
𐩕 en meer.
Ook kan je je aanmelden en contact met me opnemen.


TARIEF
Vraagsteller € 65
Representant € 15


ALGEMEEN
De familieopstellingen worden gegeven in een lichte, open, sfeervolle en goed bereikbare locatie op de begane grond. Maak het jezelf comfortabel en neem bijvoorbeeld fijne sokken of een dekentje mee. Schoenen blijven in de hal. Na aanmelding krijg je een bevestiging en een mail met aanvullende informatie. Er is ruimte voor ongeveer 14 personen, waarvan 3 vraagstellers. Betaling ter plaatse.


LOCATIE
Luzernevlinder 46, Meppel.


MEER DATA EN TIJDEN
Familieopstellingen tot aan de zomervakantie zijn op:
Donderdag 27 juni 19:00 - 22:00 uur
Dinsdag 9 juli 10:00 - 13:00 uur
Donderdag 18 juli 19:00 - 22:00 uur

Evenement / Agenda delen: