Inwijding Rite of the Womb

Farus, praktijk voor coaching en healing
16-06-2024
11:00
Farus, Zaltbommel
Gelderland
€ 40,-
ceremonie
healing


Ervaar de helende en transformerende werking van de inwijding Rite of the Womb! Deze eeuwenoude inwijding is afkomstig van de sjamanen uit de Andes en Amazone. Ze is pas recent voor het westen beschikbaar gekomen, maar wordt nu al wereldwijd doorgegeven.

De Rite of the Womb is helend en tegelijkertijd transformerend. De inwijding helpt om pijn en angst los te laten, waardoor er ruimte komt om vanuit kracht te creëren en te manifesteren. Ook al doet de naam misschien anders vermoeden, de inwijding is ook voor mannen, omdat ook zij emoties in de onderbuik (het baarmoedergebied) opslaan.

De inwijding brengt heling van de collectieve vrouwenwond: van de pijn en het verdriet die in je vrouwelijke (voor)ouderlijke lijn is opgelopen en misschien wel in andere levens en die jij (on)bewust met je meedraagt. Of je hebt in je leven een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke energie in de verdrukking is gekomen. De inwijding reactiveert je vrouwelijke kracht / energie.

Ik stond versteld van de zachte, doch zeer krachtige energie toen ik de inwijding zelf ontving. Ik geef de inwjding dan ook heel graag door aan een ieder die zich ertoe geroepen voelt!
Evenement / Agenda delen: