Thema-avond: Ontmoeting met een rozenkruiser

Rozenkruis Hilversum
04-06-2024
20:20
Centrum Hilversum
Noord-Holland
€ vrijwillig
Uncategorized


Op dinsdag 4 juni 2024 van 20.00-22.00 uur is er bij het Rozenkruis Hilversum een thema-avond getiteld:
Ontmoeting met een rozenkruiser. Van mens tot mens van ziel tot ziel.

In boeken en op websites is veel te lezen over het Rozenkruis. Naar wij hopen: als een rijke bron van inzicht en inspiratie voor het grote perspectief van het leven. Maar laten we het ook een keer helemaal anders doen: in een persoonlijke ontmoeting. Wat beweegt ons als mens? Wat is ons streven en hoe tillen we dit in ons dagelijkse leven? Heel graag stellen wij ons open voor elkaars verhaal. Het liefst ver voorbij iedere grens van welk etiket dan ook (‘de rozenkruiser’ bestaat niet), maar als een ontmoeting van bewust naar het Licht strevende mensen, reisgenoten op het pad, door het labyrint van het leven, in een grote innerlijke verandering.

Wil je weten wat het Rozenkruis is? Wil je rozenkruisers ontmoeten en met hen in gesprek gaan? Kom dan naar de thema-avond in een van de centra van het Rozenkruis. De inloop is vanaf 19.30 uur, de avond start om 20.00 uur. Je bent van harte welkom bij deze thema-avond.

Inloop van 19.30 uur, toegang: vrijwillige bijdrage, adres: Koninginneweg 41, 1217 KT Hilversum. Meer info www.rozenkruis.nl/hilversum en https://www.facebook.com/SchoolvanhetRozenkruisHilversum/ of bel met 023-5186185

Evenement / Agenda delen: