IET Engelen Groepshealing op afstand 23 oktober 2024

Maria Henkes
23-10-2024
20:00
lekker vanuit je eigen ontspannen thuis, met mogelijkheid online verbinding
Online
€ 45
ascensie
healing


Let op: deze Groeps Healingen worden gegeven met de mogelijkheid van een online verbinding via TEAMS. Het zijn groepshealingen op afstand, dus je ontvangt ze gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis. Je hoeft er niet voor thuis te blijven, noch mee te voelen, noch online aanwezig te zijn. De healing wordt gewoon direct aan je gegeven. Dus ontvang hem vooral zoals het voor jou goed voelt. Na de healing ontvang je via de mail nog even een kort verslagje van de healing.

Dit is hoe de healingen op afstand werken:
Ik geef twee verschillende groeps healingen op afstand:
Intuïtieve groepshealing op afstand € 25,- (1 x p. mnd, zie data onderaan en op m'n website https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)
IET* Engelen groepshealing op afstand € 45,- (5 x p. jaar, zie data onderaan en op m'n website https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)

Vanaf 2015 ben ik hierin door mijn spirithelpers begeleid. Bij elke healing kreeg ik ook weer nieuwe manieren en tips door hoe ik het kon doen en zo leerde ik elke keer weer nieuwe technieken. De healingen worden ervaren als zeer krachtig, ze zetten alles prachtig mooi in beweging en zorgen ervoor dat dingen loskomen waar je vast in zit.

Je kunt de healingen gewoon lekker thuis, vanuit je eigen lekkere ontspannen plekje ontvangen, hoe fijn is dat?! We zitten in een tijd dat dingen gemakkelijker, sneller en directer gaan. De groepshealingen op afstand zijn daar een prachtig voorbeeld van.

De intuïtieve groepshealingen op afstand op woe. 1x per maand, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing groepshealingen op woe. 5x per jaar, van 20.00 – 22.00 uur.
Je hoeft er niet voor te gaan zitten, noch thuis te zijn noch online erbij te, dat is allemaal al weer van de oude energie. Je mag meevoelen, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing gelijk aan je gegeven worden. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou. Op die manier ben ik een doorgeef luik, en zul jij alles ontvangen van alle engelen, gidsen en spirits wat jij nodig hebt. Er wordt geheald in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. In alle dimensies. Daarom kunnen we tijdens deze healingen heel veel loslaten.

Geef je eigen, speciale intentie mee aan deze healing. Het liefst positief verwoord, alsof het al zo is, altijd vanuit dankbaarheid, en ook heel mooi om er achter aan te zetten: en dat alles wat dat in de weg staat in alle richtingen van tijd, ruimte en energie opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn. Je kunt de intentie neerzetten in gedachten of op papier.

Wees je er van bewust dat om tot healing te komen, het ook kan zijn dat er in de dagen na deze healing een belangrijk inzicht bij je naar binnen valt, dat je helpt om stukje verder te komen, op jouw pad naar healing.

Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healingen op afstand:
Het kan je partner, kind, dier, familielid, vriend of vriendin zijn. Het werkt even krachtig. Schrijf de voor- en achternaam van diegene in het aantekeningen veld van de koopticket, dan komt zijn of haar naam op de lijst te staan. Jij ontvangt zelf de bevestiging.

Je hoeft geen toestemming van diegene te hebben, hiervoor wordt door de engelenwereld allemaal gezorgd, wij hoeven daar niet tussen te gaan zitten. Er zal voor diegene gebeuren wat in het moment mag gebeuren.

Het kan heel zinvol en effectief zijn om bij een thema wat speelt in het hele gezin alle gezinsleden aan te melden.

Wat kost het:
De intuïtieve groepshealing op afstand kost € 25,-p.p. wordt 1x per mnd gegeven, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing, kost € 45,- p.p. wordt 5x per jaar gegeven, van 20.00 – 22.00 uur.

Aanmelden:
Als je een ticket koopt via de website, https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand dan ben je gelijk en automatisch ook al aangemeld. Je ontvangt daar gelijk al een bevestiging van in de mail. Op de dag zelf, ontvang je van mij vòòr 19.00 uur een mailtje ter herinnering, bevestiging en voorbereiding. Na afloop van de healing ontvang je nog een verslagje van de healing.

Dit zijn alle data voor 2024 (!!!!!)12x Intuïtieve groepshealing (kost 25,-) en 5x engelenhealing IET groepshealing (kost 45,-).

26 juni 2024, woe Intuïtieve healing
10 juli 2024, woe IET* engelen healing
14 aug. 2024, woe Intuïtieve healing
11 sept 2024, woe Intuïtieve healing
25 sept 2024, woe Intuïtieve healing
09 okt 2024, woe Intuïtieve healing
23 okt. 2024, woe IET* engelen healing
06 nov. 2024, woe Intuïtieve healing
20 nov. 2024, woe Intuïtieve healing
11 dec. 2024, woe IET* engelen healing

* IET = Integrated Energy Therapy, dat is engelenhealing die je kan helpen heel veel blokkades loslaten.

https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/
Evenement / Agenda delen: