Groepshealing op afstand 11 september 2024

Maria Henkes
11-09-2024
20:30
lekker vanuit eigen ontspannen thuis, op afstand, met liveonline verbinding
Online
€ 25
ascensie
healing


Let op: je ontvangt deze Groeps Healingen gewoon lekker vanuit je eigen ontspannen thuis. Ze worden wel gegeven met een online verbinding via Teams, maar je hoeft daar niet bij aanwezig te zijn, je hoeft er niet voor thuis te blijven, noch mee te voelen. mag wel. doe zoals het voor jou goed voelt. Je ontvangt na de healing een kort verslagje wat er in de healing allemaal voorbij is gekomen.

Dit is hoe de healingen op afstand werken:
Ik geef twee verschillende groeps healingen op afstand:
Intuïtieve groepshealing op afstand € 25,- (1 x p. mnd, data hieronder en onderaan op m'n website https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)
IET* Engelen groepshealing op afstand € 45,- (5 x p. jaar, data hieronder en onderaan op m'n website https://mariahenkes.nl/healingen-op-afstand/)

Vanaf 2015 ben ik hierin door mijn spirithelpers begeleid. Bij elke healing kreeg ik ook weer nieuwe manieren en tips door hoe ik het kon doen en zo leerde ik elke keer weer nieuwe technieken. De healingen worden ervaren als zeer krachtig, ze zetten alles prachtig mooi in beweging en zorgen ervoor dat dingen loskomen waar je vast in zit.

Je kunt de healingen gewoon lekker thuis, vanuit je eigen lekkere ontspannen plekje ontvangen, hoe fijn is dat?!
We zitten in een tijd dat dingen gemakkelijker, sneller en directer gaan. De groepshealingen op afstand zijn daar een prachtig voorbeeld van.

De intuïtieve groepshealingen op afstand op woe. 1x per maand, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing groepshealingen op woe. 5x per jaar, van 20.00 – 22.00 uur.
Je hoeft er niet voor te gaan zitten, liggen noch thuis te zijn.

Dat is allemaal al weer van de oude energie. Je mag meevoelen, maar het hoeft niet. Het zal op het moment van de healing vanzelf aan je gegeven worden. Ik zal me op een speciale manier openen voor de Spiritwereld, en me afstemmen op jou. Op die manier ben ik een doorgeef luik, en zul jij alles ontvangen van alle engelen, gidsen en spirits wat jij in het moment nodig hebt, met betrekking tot jouw intentie. Er wordt geheald in alle richtingen van tijd, ruimte en energie. In alle dimensies waar we niet eens weet van hebben, daarom kunnen we tijdens deze healingen heel veel loslaten.

Geef je eigen, speciale intentie mee aan deze healing. Het liefst positief verwoord, alsof het al zo is, altijd vanuit dankbaarheid, en ook heel mooi om er achter aan te zetten: en dat alles wat dat in de weg staat in alle richtingen van tijd, ruimte en energie opgelost, geheald en gezuiverd mag zijn. Je kunt de intentie neerzetten in gedachten of op papier.

Wees je er van bewust dat om tot healing te komen, het ook kan zijn dat er in de dagen na deze healing een belangrijk inzicht bij je naar binnen valt, dat je helpt om stukje verder te komen, op jouw pad naar healing.

Je kunt ook iemand anders opgeven voor de healingen op afstand:
Ook als je iemand anders opgeeft voor de healing werkt het voor diegene net zo krachtig. Het kan je partner, je kind, dier, familielid of vriend of vriendin zijn.
Schrijf de voor- en achternaam van diegene in de in de koop een ticket winkelmand en dan komt zijn of haar naam op de lijst te staan. Jij ontvangt zelf de bevestiging.

Je hoeft geen toestemming van diegene te hebben, hiervoor wordt door de engelenwereld allemaal gezorgd, wij hoeven daar niet tussen te gaan zitten. Er zal voor diegene gebeuren wat in het moment mag gebeuren.
Het kan heel zinvol en effectief zijn om bij een thema wat speelt in het hele gezin alle gezinsleden aan te melden.

Wat kost het:
De intuïtieve groepshealing op afstand kost € 25,-p.p. wordt 1x per mnd gegeven, van 20.30 – 21.30 uur.
De IET* engelenhealing, kost € 45,- p.p. wordt 5x per jaar gegeven, van 20.00 – 22.00 uur.

Aanmelden:
Als je een ticket koopt via de website, https:// mariahenkes.nl/ healingen-op-afstand/ die achter de juiste datum staat, dan ben je gelijk en automatisch ook al aangemeld. Je ontvangt daar gelijk al een bevestiging van in de mail. En op de dag zelf, ontvang je van mij nog vòòr 19.00 uur een mailtje ter herinnering, bevestiging en voorbereiding. Na afloop van de healing ontvang je nog een verslagje van de healing.

Mijn spirithelpers hebben me aangegeven dat we dit jaar weer doorgaan met de groepshealingen op afstand! Sterker nog, ze gaven aan dat op dit moment het opschonen van de zwaarte uit ons lichaam heel belangrijk is. Want het is vooral al die zwaarte, ladingen en lasten in ons lichaam, die ons ervan weerhouden om al meer vanuit de moeiteloosheid van de 5e dimensie te kunnen zijn. Daarom mogen we alles loslaten, wat ons niet langer dient.
bekijk de groepshealingen op mijn website
https:// mariahenkes.nl /healingen-op-afstand/

Evenement / Agenda delen: