Een dag in de toekomst

Een dag in de toekomst
14-06-2024
19:30
Royal Theater Roermond
Limburg
€20
ascensie
nieuwe-aarde


“Een dag in de toekomst” - Van individualiteit naar eenheid

Een bruisend en inspirerende lezing, die je hart zal raken. We verlangen allemaal naar een betere wereld, maar hoe kunnen we die manifesteren?

Deze lezing zal je een ander wereldbeeld laten zien. Doemscenario's over een ellendige toekomst zijn er al voldoende. Maar is die toekomst wel zo ellendig? Hoe krachtig zijn we eigenlijk?

Francesco is een van die sterrenzaden waar we op hebben gewacht.. Hij had een visioen over de toekomst en beleefde een dag in een wonderlijke wereld. Een liefdevolle wereld van eenheid.

Een wereld waarvan we in ons binnenste allemaal weten dat het bestaat.

Als voormalig beveiliger van het koningshuis, militair en politie agent, vertelt hij over zijn weg van duisternis naar licht. Van ego naar het hart.

Laat je inspireren door zijn eerlijke verhaal en door wat er mogelijk is.

We hoeven er alleen maar naar te leven om het mogelijk te maken.

De titel van zijn boek is: "Een dag in de toekomst" Een boek voor iedereen die benieuwd is naar hoe de toekomst er uit ziet. "Wie dit boek leest zal er een positief gevoel aan overhouden en de laatste pagina met een glimlach dichtdoen."zegt de schrijver. "Ik laat de lezer een positieve wereld ervaren en ik wil mensen zo veel mogelijk inspireren om daarvoor te gaan. Uiteraard leg ik uit hoe".

Tijdens het schrijven van zijn boek ontmoette Francesco een vrouw die zich voor vernieuwend onderwijs inzette. Op het moment toen zij vertelde over hoe dat "Wijs"onderwijs precies in elkaar zat, kreeg Francesco kippenvel.

Zij beschreef precies het onderwijs zoals hij het tijdens zijn droom....een dag in de toekomst....had gezien.

Zijn boek is op deze avond te koop.

Van harte welkom
Evenement / Agenda delen: