Beleef de Magie van Midsommar

inContact -praktijk voor persoonlijke ontwikkeling
21-06-2024
10:00
Annakapel Zundert
Noord-Brabant
€ 147
ascensie
retreat


Tijdens deze betoverende midsommar viering, eren we ons innerlijk stralende licht en de potentie die wij als mens hebben.

Deze dag bereidt ons voor op het nieuwe collectieve bewustzijn, waardoor je in staat bent dieper naar je ziel te luisteren en je levenspad met vertrouwen te bewandelen.

De dag beginnen we met een zachte voorbereiding die ons lichaam en geest klaarmaakt om spanningen, stress, blokkades en oud trauma los te laten.

Eenmaal in de juiste energie zijn we klaar voor een ademreis naar onze zielsenergie. Het klankschalen concert versterkt onze overgave aan de nieuwe frequentie en het verhoogde bewustzijn.

*******Datum: Vrijdag 21 juni 2024 van 10:00 tot 17:00 uur *******

Wat kan je verwachten?

De hele dag loopt gestroomlijnd in elkaar over om jou te brengen tot overgave aan je hoogste Zelf, blokkades en overtuigingen te doorbreken en diep opgeslagen stress te ontladen.

- Meditatie connectie met je Ziel
- Fysieke Stress Release
- Yoga
- Ademreis met zielsenergie
- Klankschalenconcert
- Chanten

Je gaat naar huis prachtig, stralend, geïnspireerd en opgeladen. Je bent dichter bij jezelf en voelt je sterker verbonden met je essentie/ je levensdoel.

De pijn in je gevuld met zelfliefde
Je kakelende hoofd verstild
De stijfheid en spanning in je lichaam verlicht
Je bewustzijn verruimd

Een dag vol liefde voor jezelf

Door deze reis in een groep te beleven merk je hoe je gedragen wordt door de groepsenergie. Je lift gemakkelijk mee naar een nieuw bewustzijn waar je alleen moeilijk bij zou kunnen komen.

Het hoog sensitieve, warme en kundige Midsommar team staat voor je klaar om je persoonlijke begeleiding te geven als dat nodig is.

Ga je mee met ons op reis naar de nieuwe versie van jou?

Midsommar is een krachtige energetische dag, waarin ascensie gemakkelijker gaat dan op andere dagen. De Annakapel Zundert bezit een prachtige vrouwelijke vredige berustende energie. Zij steunt onze transformatie.

Rondom de kapel ligt een tuin waar je in stilte even tot jezelf kan komen, om alle ontwikkelingen in je te laten bezinken en te integreren. Of even lekker je emoties de vrije loop kunt laten.

Wees welkom om je pure zelf te zijn.
Evenement / Agenda delen: